Оревчиња и нескафе Д:Интегрално сукано со спанаќ и урда,чаша јогурт У:Јаболко и две оризови галети Р:Гулаш и салата В:Ќе видиме,може двопек со нешто…
Д: две лепчиња со авокадо и сирење У: сок од портокал и јатки Р: компир манџа со салата У/В: сладолед
Д.3 Оризови галети, хумус, сирење, патлиџан и маслинки Турско кафе,сладолед Р.Печено пилешко,печурки во сос и марула У.Портокал В.Пола овошен јогурт и корнфлекс ( почна да ми се јаде многу навечер)
Д: овесни со чиа, млеко, брусница, мед и путер од кикирики, турско кафе, У: овошен јогурт од боровница и 2 3 интегрални колачиња Р: брускети марети и чашка јогурт У: овошен сладолед В: колбасица, пекарски компир, зелка и млад кромид/перца. Посебно уживам во ова перцава деновиве.
Две бисквитчиња без шеќер и нескафе Д:Двопек,хумус, маслинки и краставица У:Портокал, галети Р:Ориз,пилешко, салата В:Ќе видиме , имам малку јагоди да се дојадат во овесна каша
@eli25 јас нема шанса унапред да испланирам што ќе јадам, затоа си пишувам од вчера. Турско кафе и лимонада Д.Оризови галети, харинга филети, пченка, маслинки Нескафе ладно Р.Ориз со спанаќ и к.млеко В.Овошна салата
Д: Варена плетенка место варен геврек и турско кафе. Мислам доручекот пред кафето беше. Гладна се разбудив. У: Сладолед и вода. Р: Перек и француска салата. У: рака јатки или некое овошје ќе земам. В: можи ќе изненади мужето со нешто.
Д:пирошка со урда, сок од портокал У:банана Р:ориз,пилешко,салата марула (ја обожавам) У:јаболко В:тост со помфрит У:овесна каша со какао и брусница
Банана и нескафе Д: перек со ајварче У: неколку јаготчиња Р: рижото со салата и интегрално лебче В: мусли топени во млеко
Добро утро се пријавувам од кујна Д: Две интегрални тортиљи со марула,рукола,патлиџан и крем сир и пола чаша кока кола ќе се почастам У:Јаболко и бисквитите без шеќер Р:Полнети пиперки, зелка салата У: Морам да се почастам малку сладолед Смоква и ванила , маж напраил залихи ) В:Протеински пудинг од карамела до утре има рок мора да се изеде
Убав ден мешковци. Нескафе и бадемчиња Д: 2 пржени јајца, салата, интегрално лебче У: банана Р: изгледа ќе биде скара, ќе јадам стек, салата В: некоја палачинка ќе направам со крем и малку овошје
Турско кафе и лимонада Д.2 кришки пица лебче печени Турски кафе 2 и домашен сок од вишни Р.Комоирчиња со сирење,шопска и пола колбавче В.пола овошен јогурт со чиа семе У .1 ред милка
Еспресо и цедевита. Пита со спанаќ и сирење. Стек и компири. Толку денес. И се замина по шоља во повраќаници.
Д: гужвана баничка со зелка У: портокал Р: ориз со свинско + туршија У: киви + пола калинка В:/ Пак ме фати тоа ништо да не ми се јаде. Еве за утре не ни знам што да спремам за работа. Ке биде изгледа тонус и пробаланс
Турско кафе и лимонада Д.пица шпагети Сладолед Р.Пилешка чорба и марула В.Пита со киноа,просо и спанаќ,јогурт и сирење Овошна салата
Д: Геврек со јогурт У: банана Р: 10ка со кромид , и шопска салата У: кафе и пола парче торта, роденден повод В: потпечен интегрален леб со путер, аргета и млад кромид Последно време само на кромид млад мислам. И јадам, може ќе ми ја разреди крвта. Денешно мени ќе биде: д: овесни со чиа, брусница и овошен јогурт, измешано со млеко, у: банана р: геврек медитерано од Жито лукс и француска салата Ужина и вечера ќе едитирам шо ќе биде, некако очајно ми се јаде сладолед и јагоди.