Не пијам освен како додаток во кафње Минатата бременост матичната ме тераше навечер по една чаша пиев. Д: Туна, пченка, младо кромидче и варено интегрално ѓеврече У:Јагоди ,јаткасти Р:Пастрмка и брокула В:Варено ѓеврече со ајвар
Д: Маргарин и мед У: Краставица, цвекло и морков салата Р: Риба и ориз, компири и зелка салата У/В: 3 киви, неколку јагоди и 1 мандарина
Д.1 кришка овесно лебче и ајвар и 1 кришка со мармалад од јагоди Цеден сок и кафе Топли лимонади и чаеви, настината сум Р.Леќа,краставица салата В.ајвар и лебче ржано
Нескафе Д: макарони со сиренце и кечап У: банана Р: печен компир со морковче и печурки, салата и интегрално лебче У: трилече В: ми остана од ручекот па изгледа тоа ќе биде пак, освен ако не ми текне друго
Д: палента со сирење У: смути (банана, јаболко, боровница, малини и семиња) Р: њоки со бел сос со печурки У/В: сладолед
-Две мини палачинки од овес и банана -2 парчиња пица и малку помфрит - Мало чинивче телешка чорба и пола кришка леб - Пола банана и шака јаткасти - Мало чинивче леќа и шопска со пола кришка леб Леле личи како да претерав денеска со сто оброци а уствари јадам често но помалку заради мачнините... И две чајни колачиња збутав некаде измеѓу... Од 06.00 сум станата,затоа стигнав све по ред да изедам
Д: Тост со ајвар и сирење, јогурт У:Варено јајце, јаткасти Р: Леќа, лепче, краставици салата У:Портокал В:Лепче со хумус и маслинки
Д: Две интегрални тортиљи со рукола, патлиџан и крем сир У:Банана Р:Интегрална пица со зеленчук В: Најверојатно пак тоа
Д:Интегрална пица со зеленчук У:Банана,јаткасти Р:Интегрален ориз со пилешко и салата В:Двопек,хумус, маслинки (ептен ми е фејворит комбинацијава )
Д.овесно смути со банана, вишни чиа,лен,мед Турско кафе и лимонада Капучино Р.стек и компирчиња и шопска В./
Д:Телешка чорба дукат, интерално лепче У:Протеински овошен јогурт од боровница Р: Полнети пиперки со урда и јајца , колбавчиња, шопска салата У:Јагоди В: Интегрални шпагети
Д: Маргарин и мед У: Јагоди, киви и мандарини Р: Леќа со цвекло и морков салата и домат У:В: Парче торта
Д:Проја со маслинки и сирење,ајвар и јогурт У:Пола парче торта со бисквити и хопла Р:Мал ражнич, пола вешалица, шопска салата и тиквици и модар п. В:Малку украдов од бурекот на синко, ама сега ќе пукнам од болки у желудник
Немам ништо Да земам бадеми непечени?Сода? Немам толку киселини колку што ми е тешко А дали 5 залчиња зедов