Па постои ли цреша без црв А страшно за што? Ако мислиш нешто на бебето може да му се деси, немаш гајле, пострашни се сите пестициди што ги јадеме секој ден. Сврти на јагоди
Д: јаготки, турско кафе Р: ребра и печени компири, нафора и шопска У: јаготки, јаболко В: пица (не можам да и одолеам никогаш, не можам да ја одбијам, ја поминав бременоста со пица)
Д: Две лепчиња со хумус У:Јаболко,малку торта,лешници, бадеми Р:Пилешки прсти и шопска салата В:Двопек со мајонез
Д. Качамак со сирење и јогурт Смути со киви, јаболко и банана и кафе Р. Ослиќ филети, компирчиња и шопска
Д:Една интегрална тортиља со сланина,кашкавал и патлиџан на тостер У:Варено јајце Р:Турлитава, кременадли, краставички салата В:Лепче на тостер и чаша баланс
Д. 1/8 бурек со сирење и јогурт У. 1 лепче со домашен нмз со леќа Р. В. Крем чорба од печурки и салата
Д: фета+лутеница+2 кришки тонус У1: јаткасти У2: јаболко Р: пола ребро + салата У3: грст вишни и јаготки У4: јаткасти В: 2 варени јајца + патлиџан+ 1 тонус Ја стварно неам идеја како да направам 18ЛЕ.
Д: 4 праски, нес. Р: мала ловечка, компири, лута печена пиперка нафора. В: пржени јајца со пиперки, домат, сирење, леб.
Не ти треба да направиш 18ЛЕ. Не треба да ги надминеш. Ако јадеш зеленчук и чисто месо нема ЛЕ, а си се најала топ. Не се замарај со тоа да ги постигнеш, гледај да не надминеш.
Завчера: Д: Празен кроасан и чаша Јогурт. Р: Турлитава со месо од чадена потколеница и патлиџан, фета и свеж босилек салата. В:Чипс Вчера: Д: Две кришки леб, чајна, сирење и патлиџан. Р: Бела вешалица, шопска,нафора и помфрит. В: Сладолед и еспресо.
Ми спомнаа дека малку внесувам, да гледам повеќе зашто ослабнувам. 29+6 сум, а 4 кг сум во минус од стартна.
Извини ама стварно ме интересира што е тоа ЛЕ? Лебни единици или? Може е смешно ама јас еден експерт што сум за храна
Да пробаш како намаз со авокадо, лукче или некоја слична комбинација. Изблендирај и намачкај на лепче . Јас ставам и малку пармезан и биберче на оваа комбинација
Д: две лепчиња на тостер , таратур Одлично е ова Јас на ова додавам и лимон а следно ќе додадам и пармезан Кафе и кајсии Д:Интегрално варено ѓеврече и јогурт, малку од пица бурекот на синко У:Лубеница, праски Р:Пастрамајлија В:Имам интегрално стапче со сончоглед најверојатно тоа
Д: хумус+фета+патлиџан +2 тонус У: крушка Р: чорба гравче + салатка У: јаткасти У: јаболко В: шопска + тонус