Чоколатце едно најдов, си го кркнав. Па кафе со лимон пиев, главата ме стегаше.За вечера макарони со кашкавал, јогурт и кечап. Денес за појадок паштета, сирење, домат и пиперка. За понатаму ќе видиме.
Доручек, лебче со руска салата, свински врат, краставица и маслинки. Ужинка, цреши, брусница и сок од лимон. За ручек се планира печени макарони со сирење и јајца. Вечера здравје, сигурно мачкано нешто.
Пред доручек смути со јагоди и банана. Доручек едно парче инт.леб , зденки и домат. Цеден сок од цвекло, моркови, јаболко и лимон. Па сладолед и некои грицки. Ручек проја.
Прво цеден сок од јаболко, морков, цвекло и портокал. Доручек: макарони со сиренце и кечап. Ужина: парче колач со мармалад од дива брусница. Ручек: Манџа спанаќ и ориз со к.млеко малку и две кришки нутри црн леб.
Утрово јадев шунка салама, и 3 кришки леб паштета со мајонез.Нјаммм На работа јаболко едно и може некое лиснато тесто. Ручек кај свеќи комат до спанаќ и сирење ќе месела. Денес удрив на тесто многу :+( Вечера сигурно некоја салата( зелка или шопска)
Вчера-вечера плазма и млеко, киви и јаболче. Доручек- едно лиснато со зденка и маслинки , пола ѓеврече со сланина и јогурт. Две кафиња Ручек тавче-гравче и салатка некоја.
Доручек, парче пица. Ужинка, банана, брусница, аронија и ќиви. Едно нес кафе го лигавам од сабајле. Ручек ќе имам печени компири со пилешко и салата. Поручек сигурно корнетче сладолед ке си мавнам
Од вчера. Прво кафе. Појадок: 1 лепче со Зденка и павлака. Ужина: неколку чоколадни бисквити. Ручек: леќа, сирење, краставица и 2 лепчина. Ужинка: две големи топки сладолед. Вечера: 1 лепче намачкано со млечен намаз. Сабајле доручек: една кроасана од пекара, и еден сендвич со шницла. Ужинка: 3 праски и малку грозје. И сега неколку чоколадни бисквити. Ручекот уште не ми е напраен.
Од вчера Ручек ќофтиња со краставица салата. Потоа малку чипс, 1 парче пица, цреши. За вечера мезев чајна, краставици, домат, за десерт колач. Од денес Појадок леб намачкан со крем и млеко, потоа малку кафе и цреши. Два пати ручав по малку, прво пржени тиквички и пиперки, сирење, домат, краставица, а после тавче гравче со спанаќ. Десерт торта.
Кафе. Појадок: леќа, сирење, малку салама и 2 лепчиња. Ужинка: 2 топки сладолед. Ручек: еден мал бургер во мак доналс со малку компирчиња. Вечера: леќа, 1 зденка, сирење и пола краставица и лепче ипол.
Доручек: пржени кришки со јајца(4 изедов), биено сирење, домат и јогурт. Ручек: ММ ќе купи готова пица со кулен и една лименка ладно пиво. Десерт сладолед и нес кафе. Вечера: нешто брзински што ќе ми се најде во фрижидер. Не ми се прави ништо
Доручек - фрутолино. Доричек 2 - тост. Ручек - треба нешто да се порача. ме мрзи да готвам иако ми м'цнала една мусака. Вечера, што се најде, тоа
Вчера доручек симит и јогурт. Банана , киви и цеден портокал. Ручек, вечера со гости - салати, кифли, скара, компири. Трилече. Денес доручек 3 кифли, кисело млеко, краставица и домат и 3,ќебапчиња. Ручек незнам не поканија другари сигурно пак скара. Вечера ќе видиме.
Банана За доручек ориз,плескавици,печени пиперки,зелка со краставица салата. Милка пралине за десерт. Кафе Ручек исто плескавица и пиперка и ориз. Круша,јаболко портокал,,суви сливи и урми. За вечера нешто полесно планирам,јогурт со мусли.
Мене ме снема малку Чај од аронија и брусница. Доручек: Проја со сецкани зелени маслинки, чајна, млад кромид, сирење, домати салата и чаша јогурт. Турско кафе. Во парк испив пола шише нести леден чај на кој приметив после дека рокот е цел месец истечен (купен од таму)... Ручек: пилешки прсти, сос од мед и сенф, печени компири, мешана црвена зелка и марула салата.
Како би ти дошла А за чудо мусака никогаш не сум сакала Излеговме со мм во кафанче. Си каснав салатиче и гравче.
Menito se nadopolna so skara kaj majka. Plazma biskviti. Za vecera przeni perca so jajca i sirenje i domat salata so sveza piperka i sirenje.
Кафе. Појадок: 2 лепчина со паштета намачкани, 1 блага кроасана и овошен чај. Ручек: 3 праски и 2 кајсии Вечера: млеко со бисквити и 2 лажици нутела. Малку чипс.