@eli25 Имам и така правено со сецкана тиквичка и обарена брокула посебно, сеедно е вкусно. Сега ја изрендав оти и блитва ставив, а таа се намалува кога се пржи.Нареден пат сакам само со свежи печурки да направам, не сум пробала така.
Доручек: тост со кашкавал, чајна, маргарин и кечап и чаша јогурт. Ужина: праски пак и фанта шоката мало шише си купив, незнам што тоа ми се припи (има уште) Сега правев колачиња и си кснав од смесата (путер, ореви, бисквити, чоколадо, млеко) додека ги правев Ручек: Супа, ориз со кромид, морков и печурки, а посебно ке испржам скараџиски колбасички и ке јадам таратур со ова (почнав по малку да кснувам краставица и не ми е ништо ) Вечера сега за сега немам идеја
Појадок - класика лепче со путер, кашкавалче и патлиџанче. Ручек - супа петле, па супа со кнедли. Ужинка сладолед. Вечера - ќе се најде нешто
Многу тенко кукле. Се помалку и помалку јадеш. Блачко па ич те немам читнато дека апнуваш Инаку редовно ве читам. Ми давате идеја за мојте оброци . Поздрав за сите убави мешиња
Дoручек кифлa и кaфе. Ужинa прaски и јaгoди. Ручек шпaгети сo сирење. Ужинa слaдoлед a вечерa мoже бисквитки сo млекце тoa пред спиење
Денес отприлика вака- доручек проја, аргета јуниор и кисело млеко. Ужинка овошје нешто праски, кајсии. Ручек леќа манџа и печени пиперки. Вечера нешто полесно салата или житарици.
Компир салата и печена пиперка за доручек. За ручек гравче тавче,компир салата и пиперка исто ги искористив од доручекот. Ужинка круша и праска.
Д: Кајгана со сирење, домат, чаша јогурт. Ужина: Праски (ги убив од јадење) и две Kinder chocolate bars. Р: пролетна готова супа и домашна пица, чаша цедевита портокал.
Доручек: пржени пиперки со јајца, домат и јогурт. Сега една банана изедов. Ручек: Шницли, пире,и супа и салата
Дoбрo утрo мешињa.. Се нaспaв денес тaмaн. Ќе ви пишaм зa вчерa. Д: прaски и јaгoди нескaфе и слaдoлед Р: лебчињa сo нaмaз кaшкaвaл и јoгурт В: млекo сo бисквити Мнoгу имaм aпетит денoвиве
За добро утро и за сите овие месеци од крај на јануари до сега што не јадев благо изедов пола пакетче јадро (од големото пакување) сега ми е лошо, нормално . За да не си го прескокнам доручекот изедов и парче мало леб со еурокрем, сега една диња ми го мати умот , а за ручек денес грав
Прво кафе и две крушки . Доручек пола симит , патлиџан, краставица, сирење. Ручек скара -пола кременадла, пола стек, 2,3 ќебапчиња , компир, печени пиперки и шопска. Ужина две праски. Вечера парче пица.
Вчерашното мени Кафе и суви колачиња Тарана Кафанче - салати, тиквички, модар домат со сирење и лукче, чипс од компири и малку свежо ребро на скара после тоа два сладоледи лапнав Вечера лиснати и кашкавалче. Деченшното Лепче со путер и биена сол ручек крем супа од тиква и грчка салата со лепче Баклавки Вечера тостови со кашкавалче и јогурт. да спадне па планипам пак сладоледче да лапнам.
Од вчера Сабајле кафе Појадок: Супа, 1 колаче, јајца пржени и салата од домати. Ручек: печени ребра со компири и 1 колаче. Ужинка: 2 топки сладолед Од денес само кафе и неколку наполитанки.
Почнавме со праска и крушка, кафенце , цеден сок и едно велнес колаче. Доручек осминче со месо, патлиџан, краставица, јогурт. Ужинка урми. Ручек крем супа од брокула и сармички со лозов лист. Вечера сигурно житарици.
Здрaвo мешкиии .. Дoручкувaв крoaсaнa кифлa и јoгурт. Ужинкa слaдoледче милкa, ќе ручaм кoпaни сo oриз ми oстaнaa oд вчерa a незнaм штo зa вечерa мoже еднo тoстче или млекo сo бисквити
ММ се намачи сабајле да ми спреми доручек за на работа Вареше јајца, спакувал лепче, путерче, сирење, патлиџанче. И замислете заборавив дека носам, па си каснав симит. Жива среќа што се од ова опстојува во фрижидер, па ќе го јадам утре. Инаку и јас почнав со праски, кајсии и кафе. Ручек - мисиркино месо, со 4 вида сирење сос и кашкавалче одозгора. Сега лапнав еден сладолед. Се мислам уште еден и толку од јадење, сабајле планирам да одам за скриен шекер.
Мој совет не јади уштееден да не ти покаже неточни резултати. Јас се си мислам што јадев благо многу ми покажа таква вредност. Може грешам незнам. Сега го мерам 4 пати на ден по јадење највеќе ми има покажано 7.8 што мислам нормално е.
Во право си. Ќе се воздржам сега за еден ден. подобро да сум со мирна глава. Ајде и кај тебе ќе се среди.