Од вчера Кафе и пола банана. Појадок: од ручекот претходниот ден со модри патлиџани и сос, 1 лепче. Ручек: неколку кифли со спанаќ и сирење со јогурт. Вечерта млеко. Од денес каснав малку соленки сега кафе пијам. Појадок ќе ми биде од кифлите со јогурт.
Појадок:сендвич лепче, павлака, малце сувомеснато и марула. Пиев кафе и јадев цреши на паузата. Ручек: печена пасрмка со шери доматчиња, и компир салата. После ме чека еден сладолед, кајсии и лубеница. За вечера ке видиме има време .
Појадок кашкавал, сланина и домат. Ручек пица. Измеѓу какао, сок од цвекло, морков, јаболко и лимон, аронија, праска, јаболко, кајсии, вишни, сливи, диња. Му попаднав на овошјето денес. До после чај, а за вечера ќе видеме.
Доручек кифли од млечен ресторан, три имаше и од трите скубнав и чаша јогурт. Ужина: диња, па сладолед мачо бело чоколадо јадев и сок од ананас се изнапив едно 3 големи чаши. Ручек: супа, компири печени со кокошка и таратур, чаша ладна вода од фрижидер. Ужина: лубеница и мислам ке пукнам има да станувам ноќеска за во веце не планирам да вечерам.. може праски само да каснам...
Пред доручек, кафенце со суви сливи, урми и бадемчиња.Цеден сок со цвекло, моркови и јаболко. Доручек тост со сирење, кечап и оригано и чаша јогурт. Ручек летна манџа. Вечера едно лепче со путер и мармалад од шипка, чаша млеко.
Планирав чај од коприва да си правам, ама немав време па една чаша леден чај испив, благо и овошје за ужинка, а сега јадам едни чоколадни житарки со млеко.
Утрински, банана, кајсии и кафенце Доручек - една мала баничка и јогурт ручек - шницла, пире и салата. Вечера - малку чипс. Денес ме искара доктроката за благото и ми рече по еден сладолед, а друго да исфрлам. Сепак на горна граница ми се вредностите, малку да повнимавам.
Пак ми се враќа апетит навечер кога станувамдо тоалет Па грицкав чипс па пуканки во ниедно време ноќеска. Утрово нели го почнуваме здраво смути со пола банана, праска, јаболче,аронија и малини и апетисани. Подоцна 3,4 урми и цеден сок од цвекло и портокали. Доручек ќе спремам сега еден голем таратор со семиња се мислам дали и паштетка Ручек мајка ми ќе донесе порано полнети пиперки , од мене супата
Доручек: Праски, кајсии и овесни снегулки со јогурт Ручек: Сакам да правам некое пржено нешто на пример со пиперки сирење домат непто такво ми се јади Вечера може и да немам а може и да поткаснам млеко со бисквити (цел рафт со чоколадо можам/сакам да изедам )
Ве читам си јадете паштети по некогаш, јас ретко јадам паштета, а од кога сум тука ич. Некако јаки им се имам пробано неможам. Денес кего терам маж ми да идеме до турска продавница аргета да си купам. Јадам често веќе идеи немам што да јадам
Појадок - пак абц со домат. Ручек - ќе правам тавче гравче пo рецептура на @PUPICA. На толку фалење во 40ка цела недела го мислам Вечера - нешто лајт. Може и само овошје. Сега ќе ужинкам праски. Ги ставив во сода да се измијат, а само на нив мислам
Доручек: смути од лубеница,праска,банана, мраз и чоколаден прелив( сама сум дома па си се мазам ) Кајгана јајца со сирење и салама+ кефир,леб и домат Ручек: турлитава со зеленчуци, сецкани парчиња свинско месо,томатело сос,печурки , шопска салата. и ПИВЦЕЕ
Цеден сок од праска, јаболко, морков, цвекло, кајсија (синко не сакаше да го допие, па јас чаша ипол испив) Д: шпагети со сос од рендана пропржена тиквичка, павлака за готвење и рендано сирење. Па лубеница едно парче. Ужина: куглов печев, едно убаво парче изедов Ручек: Леќа, шопска, без леб. Понатака ке видиме
Не знам колку ми се баш добри моите дневни менија, ама ај да пишам. Добар е делот кога спремам за ќере (а за неа богами водам сметка) па останува и за мене... Еве го денешното: Утрово на работа појадував смоки ДОма јадев компир манџа со салата од краставици Пиев од смутито на ќерето (цреши, малини, аронија, вишни, рибизла и суви кајсии + ленено масло) За вечера пинџур со сирење и лебче ми е во план.
Појадок маргарин, кечап и мајонез малку и некое сувомеснато. Ручек грав и шопска. Измеѓу овошје, зеленчук, сладолед, какао, сок.