Доручек: Нескафе. Смуди(ленено семе, праска, кајсија, диња, малку млеко и вода) Ручек: Печено месо со компири, салата. Вечера: Салата од цвекло Пред легнување можи да се грицни сончоглед или јаткасти плодови и секако мноооогу вода
Кафе , бадеми, урми и цеден сок од цвекло, морков, јаболко, лимон, портокал. Доручек интегрални макарончиња со сирење,кечап и чаша јогурт. Во кафич пак цеден сок. Ужинка банана. Ручек полнети тиквици и м.патлиџани и салата од краставички.
Д. Пржени лепчиња со сиренце Р. Гравчето на @PUPICA со печени пиперки со лукче и оцет В. Овошје - лубенче ќе да е
Д: лебче, маргаринче, сирење, домат и јогурт. У: Сладолед и турско кафе Р: домашна супа, пире, пилешко на скара, краставица салата. У: лубеница и неколку јаболчиња петровчиња. Исто цел ден мн мн вода од фрижидер В: врска неам, ке видам што ќе ми се пријаде
Појадок кроасана севен дејс потоа нецела четвртина пита со јогурт. Кафе И цвекло од тегла. Ручек-вечера: ражничи од свинско месо и компири и 1 кришка леб. Сега млеко пијам. Овошје денес не каснав ништо само испазарив утре ќе јадам само тоа.
Диња и кафе. малини дирекно прејдов на ручек: пица од доминос цреши и праска. фстаци Леле сега уствари сфаќам дека јас денес ништо не сум јадела
Oд денес Д: кaфе, лубеницa и крoaсaнa 7дејс Р: мaнџичкa грaшoк сo гулaш две кришки леб и пржени пиперки В: две пaрчинa зелник сo сирење и спaнaќ и лубениче (лубенички сме сo мешињaтa )
Д: две кришки паштета јуниор, јогурт, домат и сиренценце малку. Турско кафе. У: Праска и парче од колач со мешано црвено овошје што моментално е на печење Р: супа, полнети бабури и тиквички, краставица салата. Мн вода меѓу ич не пијам вода ама деновиве... завчера ставив 4.5л во фрижидер и еве сега последните две голтки истекоа (a само јас пијам од овој фрижидер )
Од завчера до денес 4,5 л? Јас и мм секој 2 ден купуваме пакет вода. Не сум нормална колку пијам. Од сабајле до сега имам 1,5л испиено.
Па тоа викам рекорд за мене... дали една чаша вода у ден пиев, се сок па сок... немам навика за вода и затоа кожата сува ми беше, сега гледам по малку по малку блесна
Откако остнав трудна пијам вода како луда... Вчера 3л вода. Жешко е колку и да не ни се пие мора насила.. /-Во хиперстимулацијата знаев и повеќе од 4л на ден да пијам.. Се мислев тв да го пресместам во вц..
Д: Лубеница, кафе, гризинки домашни со јогурт Р: ќе ручам пиперки полнети и нешто салатичка У:Сладолед или лубеница ќе мезнам В: ќе се потрудам да ја нема со многу вода
Леле 3л, јас 1л и ми шлапка во стомак пијам и сок, ама пак 2л макс со се сок течности Ме вади лубеницава деновиве, се изнајадов еден тон
Едно турско за рассонување Една банана Доручек..лиснато со печурки и кашкавал. Еден сладолед За ручек..салата домат со пиперка и кромид,плескавици и ребра на скара,сирење. Едно парче лубеница. За вечера планирам варени па потпржени компири со пипер и кромид.
Доручек тост со кашкавал и пршута и 2 чаши јогурт. Ужинка бејк ролс. Ручек летна манџа и сирење. Вечера диња
Доручек : Нескафе, Смуди (праска, кајсија, диња, ленено семе, мед, млеко) Ручек :Колбаси со пире и домат Ужина:Јаткасти плодови Вечера:Диња и лубеница. =Многу вода
П: 7дејс кроасана после пола парче торта, 2 праски 3 кисели сливи Р: салата од домашни домати со сирење и пола лепче. В: салата марулка Пред легнување кајсии и млеко.
Доручек: Јаткасти плодови со кајсија и праска Ужина: Таратур Ручек: Гулаш со шопска Вечера: Овесни снегулки со млеко и мед.
Д: Смути од банана кајсија цреши и аронија, еден цеден лимон со пола литро вода разредено, една цедевита, бејкролс и јогурт Р: ми останаа пиперки полнети од вчера ќе ги дојадам нив со салата У:Може сладолед В: Можи да каснам лубеница оти жешко ќе ми е
Доручек..Толчени пиперки со домат,пржени биено сирење со јајце,краставица салата. Турско кафе Една чинија супа на жешково сонце За ручек...црвено оривче потпечено во тепсија со компири и кругови кромид. За вечера планирам нешто лесно,кисело млеко најверојатно.