Кафе и диња. Доручек 2 интегрални стапчиња од пекара со намаз дукатела со зеленчук. Подоцна 2 мали кифлички и чаша јогурт. Ручек динстани телешки шницли, помфрит и шопска с.
цреши, диња и прасака + кафе частеа баклава и грицки доцен доручек - лепче, путерче, домат и малку мартадела. доцен ручек - печени компири и шницли + домат за вечера да сме живи и здрави ќе видиме
Цеден сок од портокал, јаболко, моркови и цвекло. Д: печени (јуфки и макарони измешано дека имав по малку и од двете), со сирење. У: Сладолед. Р: Супа, грашок со јунешко мевце, краставица салата и две домашни кифлички. У: Пола банана дека синко не ја дојаде, па мора мама В: две домашни кифлички со сирење и малку к.млеко.
Цеден сок од зелен лимон, цвекло, јаболко, морков. Д: две печени бриош лепчиња во рерна со маргарин, салама, кашкавал, домат, оригано. У: праска и лубеница. Едит: и диња Р: Шпагети со болоњезе (ке правам со домашен доматен сос, мелено месо и печурки). За остатокот од денот ке видиме...
Дали уклучи рерна на жешково за две лепчиња?! Јас еве ме пуштија од работа па си купив од пекара геврече и демек интегрално лиснато со спанаќ и си дојдов домче. Значи стварно не иде ова интегралново. Ич не можам да го јадам. каснав малку со јогурт и само ѓевречето си го изедов.
Синоќа вечера лубеница и цело смоки. Денес прво цеден сок, банана, урми, бадеми. Па една кифличка и зденка. Ќе правам и шопска уште малку. Ручек интегрални таљатели со сос ( брокула, тиква, пршута, лукче и хопла. И многу пармезан после ).
Јас неможам уста да отворам да јадам, со кавги седнувам на маса за да јадам со кавги станувам ( само викаат по мене) денес само една банана и затворена пица мала јадев со една зденка и неможам ништо да каснам друго ( ионака и ова беше со сила) ии немам идеа шо да јадам пошто ништо не ми се јади
Појадок - едно тостче со кашкавалче и едно лепче со тазе мармалатче од кајсии. Ручек - оривче тајландско со пилешко со многу зачини (кари, куркума, гарам масала) Ужинкам лимонада со маџун. Вечера - во план е лубеница.
Појадок настрвена од вчерашниот на @mariz Уклучив шпорет за 2 интегрални лепчиња , со путер, кашкавал, патлиџан и оригано, шоља јогурт. Претходно јадев диња и една мала кифличка, па цедев сок лимон, цвекло, моркови и јаболко и кафе. Ужинка бадеми и урми. Ручек од мајка- макало со модри пат. ,патлиџан, пиперки, лукче и магдонос и тавче-гравче
Доручек: Смуди Ручек: Леќа со салата и едно парче леб Ужина: или сладолед или таратур Вечера : Кифле месено од мама
Здраво мешиња Ова е од вчера. Д: Смути од кајсија праска цреша и аронија, бејкролс и јогурт Баланс Р: макарони со туна и мајонез и 4-5 бомбончиња чоколадни и кафе В:/ ВОДА ВОДА И ВОДАААААААААА
Д: две мали домашни јајца пржени на око, таратур, сиренце и кришка нутри леб. У: лубеница. Р: Цезар салата во Тренд и кока кола. В: Лубеница и цреши. И вода меѓу..