6.30-пола кришка инт.лепче со макалото од вчера и 2,3 кајсии. Кафе и цеден сок-портокал, морков, јаболко,цвекло. 11 -таратор со семиња и овесни снег. 12.30 пола парче инт.леб и зденка и цело смоки. Ручек крем супа со брокула и пица со готово тесто и зеленчук.
Вчера- Доручек: Овошје Ручек: Колбаси и пржени тиквички + Салата. Вечера: Цвекло салата потоа пуканки + Многу вода
Синоќа претерав. Пола панцерота од џакомо и 2 топчиња сладолед. Доручек-интегрални уштипци, салата- патлиџанче и печени пиперки и сиренце. Ручек пастрмче и зеленчук. Вечера најверојатно лубеница, купивме блага шербет.
А си сефтосала и ти сладолед како мене. Јас многу јадам лубеница ама има и она шеќери доста изгледа гледам овие денови ми иде до 8 некогаш кога ќе изедам повеќе
Доручек: Четвртина пита со спанаќ и чаша јогурт. Ужина: една нектарина праска и чаша цедевита од зелен лимон. Ручек: турлитава (компир, морков, црвена пиперка, домат, бамји, грашок, кромид и јунешко месо) и зелка и краставица салата. Ужина имам во план диња, се лади сега во фрижидер Вечера ке видиме... Покрај толку јадење јас ослабена сум
Од овошјата шеќерот има најмногу мислам шеќер А сладолед бевме на гости и запнаа ајде та ајде! А не дека нејќев, ама
После дињата каснав две бисквити, синко ме настриви си грицкаше така суви бисквити Па во 20ч јадев пуканки... сега паметот ми е во фрижидер... а не сакам да јадам
Денот почна со банана праска и неколку цреши и кафе се разбира Доручек две кришки потпечени со путер и биена сол.ужинка сладолдед Ручек од готовите пастрмајлии од кам. Сега еве варам интегрални макарони, да им дадам уште една шанса, ама ќе ги удавам во павлака и сирење. Ако ептен не иде не ми останува ништо друго туку пак лепче и путерче
Немам оддамна пишувано тука Доручек: две праски и две кајсии, Кафе со цедевита, уште малку ќе сварам виршли со јајца кајгана и сирење. Ручек: боранија, компир, морков,томатело и мелено месо
Здраво мешиња Од вчера: Д: праски сливи лубеница сладолед и кафе Р: неколку кебапчиња и еден стек со две лепчиња В: една банана
Турско кафе Д: две варени јајца, путер на две лебчиња со шарена сол, домат и сиренце + голема чаша вода. Ужина во план диња и нектарина праска. Р: домашна супа, летна манџа (пиперки и домати само), сиренце и домашни кифлички, сега ке месам За остатокот од денот ке видиме...
Синоќа мајка ми донесе ајвар, пронашла 1 тегла. Во 10ипол тоа беше вечера . Сабајле исто, ајварче на лепче, варено јајце и чаша јогурт. Ужинка бадемчиња и мн.малку сладолед ( 3мали лажички). Цеден сок, кафе . 2 парчиња лубеница. Ручек блитва и ориз , со к. млеко.
Д: 2 банани една кроасана 7 дејс лубеница и четврт бурек со сирење Р: 3 варени компири и шопска со едно лепче В:/
Вечера едно инт.лепче со путер , мармалад од шипка и чаша млеко. Покасно уште едно лепче со путер и вегета. Полно меше сега
Вчера Доручек: Лиснато со сирење. Ручек:Риба со сос Денес : Доручек - Овошје Ручек - Копани со печени компири и зачини Нема да вечерам, ќе се мезам со сладолед
Доручек - лепчиња со ајвар и лутеница. Ручек - палента Вечера - лепче со ајварче.. Ужинка - јаболчиња петровчиња.