Цеден сок од портокал, праска, морков, цвекло и лимон. Д: две црни лебчиња на тостер стиснати, зденка, си пропржив домашни домати (од село прекрасни), како салца си направив и варено јајце. Р: леќа, печена пиперка со оцет, кисела краставичка една и една кришка црн леб. В: надвор јадев клуб сендвич. + по пола саат топче сладолед од чоколадо.
Појадок: нема го преспав. Нес кафе со млеко. Ручек: после 14 ч погача со сирење, јогурт и пола домат. Ужинка: пола парче торта и 1 топка сладолед. Вечера: пржени компири, малку кашкавал и мортадела, кечап и мајонез, салата од домати со сирење и 1 лепче. Пред легнување млеко.
Цеден сок од цвекло, лимон, морков. Д. две лепчиња со цацики и кулен, подоцна чаша јогурт и краставичка. Р.шпагети интегрални со болоњезе сос и пармезан. В. Нешто за мачкање. Овошки сливи, лубеница, диња.
За појадок две лепчиња на тост, на секое ставив малку мајонез, кулен, парчиња од едно варено јајце и парчиња домат. Ужина грозје, ред бело чоколадо со орео и кафе. Ручек ништо конкретно, тиквички со сиренце, малку лукче,шопска салата пола јајце и пола парче леб Вечера сеуште ништо ама после фемина инстаграм сигурно нешто ќе си напавам набрзина, ми се јаде А и малку чипс, лубеница и две коцки чоколадо и чаша сок од ручек до сега имам изедено
Чекaјте мaлку другaри дa гo нaпишaм реферaтoв oд денес! Д: кaфе и прaскa У: слaдoлед Р: риби и пржени кoмпири сo шoпскa У: слaдoлед, чипс и нескaфе В: (уште зa вечерaње сум мaшaлa)
Ништо немаш јадено, што е ова.. залажувачки да си вечераш, браво за немањето апетит бре! Ја кравче сум стрвно
Од вчера: Д: три нутри лебчиња со маргарин, кашкавал, чајна, оригано и кечап, печени во рерна + таратур. У: многу диња. Р: супа, летна манџа (пиперки и домати само), сиренце + една кришка леб. Десерт едно чоколадце диет бар со житарки и бело чоколадо. У: црно грозје и лубеница. В: сендвич со селско лебче, чајна, маргарин, сирење, домат и малку к.млеко. Па седев до 1 ноќеска будна после 100год (се у 10, 11 заспивам) и испив чаша млеко со несквик
Д. Интегрално багет лепче, со путер, сиренце, домат , подоцна испив чаша јогурт. Р. рипче пастрмче со варен компир и шопска салата. В. лепче со намаз некој, ми здосади веќе Ужинки овошје и дури коцка чоколадо Како ќе ја изедев цела Вчера мм во ројал јадел криспи, ќе го утепам
Па зошто ти кажал Кафенце Д: кајгана со пиперче, свеж домат, сиренце и интегрално лепче ужина Диња Р: некои тестенини од кесичка - песто, со пилешко мевце што остана од вчерашниот ручек. Сладоледче. За вечера ќе видиме како ќе биде иако со киселиниве што ми се појавуваат навечер последниве 10 дена, тешко дека ќе јада. Може само вишни од замрзнувач - новиот хит
Д: Малку баничка со сирење, малку кифла со спанаќ, малку соленка, мм купил за сите дома и си скубнав јас од се по малку и чаша ајран. У: тарт со ванила крем и џем од малини од O la la + кока кола 0.33 (за притисок низок де) Р: домашна супа, печен компир, пилешко во кари, пржени тиквички и модар домат, македонска салата. У: лубеницаааа В: бејкролс + нести леден чај од лимон.
Д:чаша домашен сок и пола чинија овесни снегулки Малку сладолед за ужина Р: тортелини со четири вида сирење огроооомна чинија, чаша минерална вода и пак сладолед У: малку квики и чаша сок В: пола чинија од ручекот и пак сладолед и ќе си легнам сега инаку и цела кутија сладолед може да отиде....
Слабо со јадењево сум јас деновиве. Геврече. Кафенце Бејк ролс Ручек манџичка со компир, ориз, пиперче и домат салата. Малку диња В:Каснав мусли. Веќе немам идеи со јадењево. Се нездрави работи ми паѓаат на памет и се воздржувам па на крај ништо.
Д. Тост со сиренце, кечап , оригано и јогурт. Р.супа, 2 јајца на око, 2 инт. лепчиња и шопска салата. В. интегрални јуфки со сирење. Ужинка банана и на малини удрив денес
Д: Едно лепче со намаз и чаша јогурт У: грозје Р: ориз со кари и парче стек, салата, чаша домашен сок Ужина и вечера: сладолед и пуканки, круши и чаша млеко (Надеж дека вака ќе остане )
Д. варено интегрално ѓеврече и кисело млеко. Р. манџа боранија со јунешко, салата зелка и краставици. В. Интегрално лиснато со јогурт. Ужинки овошје .
Д: омлет од две јајца и кашкавал + лепче на тост со намаз + 2 чаши домашен сок Ручек немав бидејќи појадоков беше доцна Вечера: две лепчиња на тост со намаз, маслинки и половина домат + едно лепче со крем Сега изедов грозје, ред чоколадо и чаша млеко Се надевам толку ќе остане
Д. интегрално ѓеврече со аргета јуниор, домат, сиренце. Р. супа, колбаси, пире , печени тиквички и шопска салата. В. лепче и зденки би требало меѓу оброци овошје.
Доручек геврече со јогурт Кафенце Сладолед Р: пастрмче, пире со компир+печени пиперки во него и лукче. Сега јадам смрзнато овошје - јагода, малина, вишна, рибизла