П.Д. 3 зрна аронијна Д. лутенка и интегрален леб у1. 2 кајсии у.2. 2 праски р. гравче тавче, салата од краставица и зелка, маслинки, 1 зелена пиперка и интегрален леб у. крофни в. лубеница и диња Мене вејќе ми е страм да пишувам во оваа тема. Најмногу јадам од сите. Ама се чудам каде оди се ова кога си стојам на иста килажа. Сега утре ќе се мерам да видам дали имам мрднато.
Д: тост со кашкавал и маслинки Р: кашкавал, чипс од тиквички, биено сирење и првпат испив околу 100 мл бело вино В: рибизли, малинки, банана и две парчиња овошен винчини ролат
Јас денес имам изедено колку што сите наназад 2 страни имаат напишано. Доручек: Кајгана со салата патлиџан Ужина: 3 половинки класчиња пченка варена и една кришка диња Ручек: 3 тоста (6 кришки леб у превод) препечени, тенки, крцкави мф мф мф.. Вечера не јадам поради киселини. +11 килограми сум, утре почнувам 35та недела. Како што сум бајаги склона на дебелеење одлично се држам, барем јас лично така се осеќам. Највеќе што сум качила се 2 кила месечно, некој месец 1 кило, а имаше еден месец не ни качив. Имав кладба со мм, тој викаше ќе стигнам до 100, јас не можам ни до 90 да стасам. Ќе изгубам само ако во 9ти качам над 15 кила, ама мислам дека е невозможно. Останува да видиме.
Денес и мене апетитот за машала ми е д:мусли со млеко, 3 праски у:ајвар и чајна р:полнета пиперка со ориз, салата в:пица па лубеница, па неколку соленки сега
Вчерашно мени: Д: кифла со кашкавал и кечап Р:Сендвич со стек и зеленчук у:парче торта в: кифличка + кашкавал + сиренце у:парче торта + на ова и 2 чаши кока кола, катастрофа ден...
Од вчера Д : Една блага кифличка Р : Една чинија макарони со сос В : Една чаша јогурт Инаку,ова се благите кифлички од кои јадам по една секој ден
П. 2 варени јајциња, 1/2 зелена пиперка, 1 домат и 3 парчиња интегрален леб У. Цреши Р. 2 полнети пиперки со домашно мелено месо и ориз, салата зелка и 3 парчиња интегрален леб У1. 3 кајсии У2. 1 чоколадна бомбона бајадера В. Лубеница и диња
Д: проја со јогурт У: неколку сливи + киндер јајце Р: леќа со томатело, морков и лук + пржена пиперка + сиренце + леб У: 2 кајсии У2: слатко од вишна Вечера нема да јадам, ручекот ми беше касно, па и прилично обилен.
Д : Стандард благата кифличка Р : Сендвич со домати и кашкавал В : Салата (зелка,домати,краставица) и малку лубеница
Д. Млеко со 1,6 масленост со банана блендирана и лино кранч чоколадни топчиња. У. Аронија, цреши и малини Р. Потпечени тиквички со пилешка салама, кашкавал и неутрална павлака, интегрален леб и домашно кисело млеко У. Праска и кајсија В. Планирам лубеница и диња Ств ти се чудам како имаш толку мал апетит. Јас врти сучи, се гладна сум. Се убив овошје јадење. Мм се смее дека овошно бебе ќе сме имале.
Понекогаш имам малку повеќе апетит,ама и кога јадам пица на пример за ручек,после тоа не вечерам,сита сум ништо повеќе,дури ни овошје не можам. А понекогаш па со сила јадам. Ама пак сите ми викаат подоцна ќе ми се зголеми апетитот.
Д : Овошен јогурт Р : Две кришки препечен тост со намаз од домати В : Варен компир и салата од краставица
Д:мала кифличка со сирење У:парче торта со вишни Р:баничка си сирење и јогурт У:сливи, црници, рибизли В: супа
Д:8 бурек со месо и јогуртче У:една крушка и праска Р:тафче хравче со зелка салата У:Праска и банана В:Супа и кај мене на мени
Д. 2 варени јајца, лутенка и интргрален леб У1. Малини и аронија У1. 1 бајадерче Р. Макалце со домати и печени пиперки и модри домати, сирење и интегрален леб В. Лубеница
Д: мед и маргарин со млеко (одамна немав јадено) У: бадеми и индиски ореви, крем бананче Р: мекици од мама домашни со сирење, па какао наместо кафе бидејќи кафе уште неможам да пијам В: диња