Само да се надоврзам од преѓе .. Бевме со мм излезени и јадев за В: мешана салата (морков цвекло зелка марула домати краставици) и пица
П:тост и чај У:круша Р:топено сирење со фурнаринки и зелка салата У:сладолед мммм конечно мислам еден килограм изедов В:потпечени јуфки
Денешен репертоар: - Д: Печени кришки со шунка,кашкавал и кечап Р: Комбиниран сендвич ,морав надвор бевме В: Марула со пченка ,кубети и кромидче салата Ииии сладолед,многу
ПД: чај, аронија, половина јаболко и малини Д: 'ржан леб, путер кашкавал, маслинки У: какао, пола банана, семки од тиква и оревчиња Р: супа, полнети пиперки, интегрален леб, зелка салата У: нескафе и цело паковање ресани И замислете уште не сум вечерала, касно го испив нес, па ме држеше ама сега ми се пријадува и тоа многу. Па ќе биде може леб со мармалад
Неделно безвезно мени сега за сега имав Д. Овссна каша У. 2 канди чоколадца Р. Шопска и печени компири. В. ТUC крекери ќе бидат и сигурно благце некое Тотално без идеа сум денес
ПД - Капучино Д - Сендвич со мисиркино месо , кашкавал , домат и марула Р - Телешко месо со макарони У - Портокал В - салата , козињак
Д:Какао и банана У: Кришка леб со мајонез Р:Тавче гравче и марулка салата со млато кромидче и ротквици В: Ќе биде изгледа смути од банана ,млеко и бадеми.
Д:Банана и овошен јогурт У:смоки Р: тортиља со кашкавал и салата У: киви и портокал В: мусли со млеко
И јас како @Happyinlove денес без идеа глупости јадам не како за недела П: еден тост малку ми беше па и ладен сендвич каснав У:круша и цел ден нешто грицкав де семки де бадеми еден ред чоколада сладолед затоа и ручекот не ми беше на време Р и В:макарони со сос сега јадев и ова ми беше ручек и вечера Благодарание на @srekice идеа за смути сега си правам
Благодарание на @srekice идеа за смути сега си правам[/QUOTE] Стај и едно топче сладолед да видиш што е лепота Ми го пушти црвот ти мене со сладоледов е сеа кој ќе ме запре
Стај и едно топче сладолед да видиш што е лепота Ми го пушти црвот ти мене со сладоледов е сеа кој ќе ме запре [/QUOTE] Мислам дека околу два килограми сладолед изедов овој викенд
ПД : чај аронија и јаболко Д: интегрален леб 4 подебелии лепчиња, путер, кашкавал, сирење и кечап - (мм ми вели машала како убаво си јадеше, обично не доручкуваме заедно бидејќи е на работа од сабајле). У: нескафе, оревчиња и многу вода Р: интегрален леб, печени компири со свинско месо на коцки и салата зелка, цвекло У: twin go чоколатце, парче колач посен, 4 мали мандарини Повторно немам вечера, допрва нешто ќе кренам.
Не сум интересна со доручекот вејќе знам но се навикнав Д. Овесна каша У. Зелени смоки+канди Р. Макарони со 4 вида сирења и марула В. Овошна салата ќе биде
Ти се восхитувам на ова со овешна каша.Јас обожавав изминативе години во јогурт со ленено семе и оризови пуканки.Сега ги мрзам Иначе денешно мени: Д: три јајца пржени и јогурт У: Чоко наполитанка Р:Тавче гравче од вчера и салата марула,и една кришка мајонез Вечера нема неможам да дишам
П:ајвар и леб У:сладолед и едно парче леб со крем Р:кифлички кисело млеко и кашкавал У:смоки В:житарици со јогурт
Prv pat a otvaram temata.. alal da vi e kako imate red u jadenje Jas nez so mine dorucek so rucek.... eve primer. Stanuvam sekoj den u 12 ili 1 zavisi Prvo, smuti i o'cake biskviti ili sokmod sokovnik i ovesna kasa Vtoro, prepecen leb, sirenje, krastavica, domati ( ili oriz i salata krastavici) Treto, eurokrem parce dve leb, jagodi( maf gi praam a skapi se pusti tie haha) Cetvrto, moze pak od vtoroto , piza, makaroni, jajca przeni.... Amaa kaj mene nema rucek vecera uzina... jas jadam sega i mislam sledno so da jadam i tow moze da bide za 10 min od jadenje, za pola saat najmnogu pola saat.
Д. Овесна каша (да се менуваше име овесна каша наместо хепи ќе бев) У. Смоки и 2 канди Р. Мнооогу шопска салата,малце компир варен и пола домашно ќофте В. Овошје ќе дробам. П.с. многу сакам канди чоколадца периодов
П. Цеден сок од портокал Р. Супа од брокули и цезар салата У. 2 банани В. Пола кифла од вчера и јогурт