П:сендвиче со кашкавал и житарки со јогурт Р:мусака и кисело млеко У:круша па кроасан 7days В:кифлиња кашкавал печеница руска салата колачи (на именден бев)
П: путер,сирење и домат У: банана и смоки Р: пржени компири со сирење,омилено ми е У: неколку коцки милка, цеден лимон и портокал В: кришка ајвар
Вчера: Д: слично ко @Мариаа. Босанка лепче потпечено со путер,лукче,домат и сиренце ( да не речам гарлик бред ) ма ниедна скара не му е рамна на ова . Р:Тавче посен ориз со спанаќ и чаша јогурт. В: Домашни перечиња му праев на мм за работа па јас пола тепсија утепав Инаку мелено месо страшно ми смета,од сам старт а и чудо едно и мајка ми трудна со мене од тоа и се гадело има нешто
Моето вчерашно мени: П:Проја со праз и сирење+јогурт У:Смути+крофна чоколадна така поголемка Р:грашок и салата од зелка и морков В:грицки+овошје Денес: П:млеко со бисквити Р:мусака ќе биде В:ќе видам,а сигурно меѓу оброци ќе грицнам некој чипс или пуканки.. ПС:Моментално пијам компот од дуњи
Денес на репертоар: Д: Какао+ мекица со сирење и домашно салца цело шишенце Р: супа ,печен стек у рерна и пекарски компир + салата марула В: направив сутлијаш со многу цимет Ај наздравје
Д. Стандард овесна каша со бадемово млеко У. Јаболко+смоки Р. Спанаќ со ориз В. Шопска салата или марула со варено јајце
ПД : нескафе Д : млеко со мусли Р : сендвич со крем од маслинки , сирење и оригано У : мандарина и портокал В : салата цезар
Цел ден сум на гравче и ќофтиња со еден тон марула и краставици. За раниот доручек само имав лепчиња со ајвар и сирење. Ќе глеам јаболка и киви сега да стегнам измеѓу ручециве
Вчерашно мени: П:кифлички со кашкавал и житарки со јогурт П2:јуфки со сирење У:јагоди свежи и смути со банана аронија и млеко Р:два ладни сендвичи со краставица домат и биено сирење У:пола парче домашна турска баклава со фстаци(колешката донесе морав малку да пробам) В:свеки имаше печено домашен леб топол беше не одолеав
Ооо денес уште очи не отворени имав план за мени Д. Овесна каша со млеко У. Сега bake rolls со спанаќ Р. Лазањи ќе правам В. На роденден сум па кифле,кашкавалче крем салатче ќе биде. Се залетувам и после јадење се тркалам низ кревет,неможам количински да јадам одма ми стежнува среќа
После 19 не јадам,навика ми е од пред бременост па сега кога ми стежнува па ич не ни мислам. Исклучок ако сум на слава,роденден... А јадете ли вие бе воопшто па немам идеа за јадење више зошто не пишувате Д. Овесна каша( од утре со мусли почнувам да го олабавам овесот) У. 2 јаболки,малце лешник и чоколада Р. Лосос со копир варен и марула салата. В. Незнамммм,ќе ве читнам и ќе ми дојде идеа
Д: смути од пола банана, пола авокадо, пола јаболко аронија и вода У: оризов галет со ајвар Р: чорба од блитва В: не знам можеби една активија или к. Млеко
Ti ustvari nis ne jades ne te gledam.na menito nes testo da ima... jas od ovie rab us poveke ogladnuvam. Okej zimi ovesnata kasa so me drzi nasabajle posita i smuti... e jas blago ne jadam tesko mi e od nego... ama drugoto u den obavezno testo moram da imam daleku od toa deka kolicinski jadam i kojzne sto.. ama prepecen leb obavezno so patlidzan krastavica zdenka sirenje... samo salatata nema sansi
Еее иста бев без тесто како да не бев јадена ама до почеток на 6ти месец,како поминуваа неделите се потешко ми е од храна,губам воздух наеднаш расте стомак,и си накачив доста кг сега не ми се јадат тестенини,печива,леб не јадам а благо обавезно си каснувам да не сум ептен ригорозна
Дали јадеме ние воопшто? Жено ние не ни престануваме, јас веќе незнам ни што да пишувам, треба реферати секој ден