Da be, ili marula i kiselo mleko hahaha Vaka koga ja citam si velam kobila ne mi e ramna se sramam duri hahaha
Ти доста сега , до вчера маки виде, да си кркаш ич да не ти чуе..многу ми е мило што те читам дека си јадеш
Jadam da i mi se jade, sepak ne jadam kolicinski i se, realno pazaam sto jadam... gledam taka nesto polesno da e. Stravot mi e vo koski seuste
Д:мусли со млеко У: смоки,кафе,сок од портокал Р:тавче гравче и салата (петок е де) В: ако не ми е тешко од гравот некоја палачинка или некој намаз.
Веќе повеќе од 4 месеци моето скромно мени се состои од леб, маргарин, сирење, јогурт, домат, јаболко, портокал, понекогаш киви и обична супа од петел. Тестенини, палента и тоа е се. Навистина имам голем проблем со јадењето, и ова што го набројав го јадам со сила, од се ми се гади. Ви завидувам кога ќе прочитам дека имате апетит и можете се да јадете
И јас пазам што нејадам тоа што не ми се јаде Ма се јадам гладна сум луѓе Вчера: Д: ајвар,сирење ,маслинки Р:Пица В: парче пица и после пукнав од желудник изгледа почна да ми смета брашно или пецива. ДЕНЕС: Д:Мусли со несквик, млеко и банана У: какао,цеден сок и канапеи неколку пошто се прошетав до работа Р: ќе си правам шпагети со доматен сос,лук,босилок,маслинки,пиперки и сирење В: еее за вечера ќе си правам гриз со млеко
До пред некоја недела исто мени имав,посебно со супата од петел,мислам дека додека сум жива нема да ја пробам пак од што ја прејадов Наскоро ќе ти се зголеми апетит и ќе си кркаш разновидна храна
Сонувам за тој ден, ама некако имам чувство дека до крај ќе биде вака. Како и да е, се ќе издржиме. Вреди
ПД - турско кафе Д - сендвич со мисиркина салама , кашкавал , марула , домат Р - пилешко месо со компири Д - торта У - портокал и јаболка В - салата
Пд: турско кафе и цеден цитрон Д: смути од јаболко малини и авокадо У: салеп Р: шопска со печурки нас путер В: к.млеко со галет оризов со ајвар. И многу вода бидејќи вчера вечерта имав страшни вртоглавици
П:две јајца пржени еден домат и парче биено сирење У:смути од банана малини и аронија Р:мусака У:Какао па уште малку и овошје круша најверојатно В:ќе биде житарки со млеко уште сум на работа ама тоа ми се јаде вечерва
Пд: какао и смути од банана,киви и бадеми Д: 2 јајца пржени,сирење и феферонки со две кришки леб Р:Чорба од зеленчук, пире и кришка интегрален леб.Не бев гладна В: Ќе и се пуштам на чорбата,ептен ми се погоди. Инаку кој е лебар за утре си смислив доручек пирошки од тесто оние од луна парк
ПД - Турско кафе , банана Д - Ѓеврече , кроасан со чоколадо , питички со сирење Р - Риби со малку леб У - салата цезар В - 2 мали сендвичи , тирамису , торта
Д:Проја со сирење и спанаќ,јогурт Р:свинско месо со печурки,пире,марула салата со морков и пченка В:Планирам нешто лесно може салатка со некоја тестенина
Д: тестенини со сирење и јогурт У: портокал Р: спанаќ и к.млеко и 2 парчиња леб В: ке биде нешто мачкано н леб
ПД - Нескафе Д - Сендвич со мисиркино месо , кашкавал , марула , домат , крофна со мармалад од јагоди Р - макарони со месо У - јаболка ПВ - чоколадо , чипс па пак чоколадо В - салата (краставица со лимон)
Д: Какао ,две кришки маргарин и чаша јогурт Р: Супа ,ориз со копани,марула салата В:палачинки со крем