Д-печени лепчиња со путер и сирење - турско кафе и бисквити Р-кифла со мармалад,смоки,чоколатце-тоа на работа повеќе како ужина ќе дојде -В-кајгана со сирење,марула салата со морков,цвекло Д-ресани,мандарини
П:кифлички со кисело млеко У:две мали сендвичиња со кашкавал (ручекот ми беше покасно) Р:полнети пиперки и шопска В:пица
Д: Какао,перек,чаша јогурт У: чоко наполитанка Р: Леќа,свежа салата В: банана ,чаша млеко Ама апетит имам да му се здосади на детево
ПД: кафе и цеден цитрон Д: смути од банана кива и јаболко со 2 лажици овесни снегулки У: интегрална житарка Р: супа и ќофте со салата У: овошен јогурт В: пола краставица со јогурт и пола леб интегрален со парче сирење
Пд: кафе и цеден портокал Д: 2-3 лажици чија, ленено семе семки сончоглед сусам мелени со чаша пробио јогурт. У: некоја овошка Р: ќе биде спанаќ варен со ориз В: нешто лесно салата или ајвар
П: еутирокс Д: ладен чоло пудинг + тотхема Р: кисело млеко (со страв) со лебче У: пак чоко пудинг В: тотхема сигурно а др незнам може какао сега да си направам Денес сум на строга рестрикција
П:две парчиња пица Р:батак ориз и салата од домати и краставица В:две сендвичиња со кашкавал За ужина малку чоколада
Д: какао, ленено семе со оризови пуканки и јогурт Р: тавче ориз со спанаќ и чаша јогурт В: Парче алва , чаша млеко и еден портокал Инаку пред бременост јас ова можев у еден оброк се да изедам
П:лепчиња со мармалад и млеко У:кроасан,смоки Р:боранија со свежа салата В:овошна салатка-киви,банана,портокал ПС:сега нешто пак ме фаќа криза да к'снам нештичко
Ајвар со кашкавал... Пастрмка со грав.... Смути ( јаболко,круша,мандарина,банана, мед, семе од коприва,цимет) За вечера изгледа зденки,маслинки, патлиџанче..
Д: Палента со сирење, какао Р:Гравче чорба,салата марула,цвекло,морков, едно парче алва В:Ќе си направам сендвиче некое
Д: смути со овесни снегулки, У: кафе Р: гравче со салата од краставица У: малку ајвар со 1/4 ѓеврек В: најверојатно јогурт ќе биде Да напоменам ајварот го јадам. Одличен е за редовна столица.
ПД - Нескафе Д - Сендвич со шунка , кашкавал , марула и многу домат Р - Три јајца гмечени со лимон и леб Д - Кроасанчиња мали со милфеј крем У -Јаболка В - Салата
ПД : чај, аронија, јаболко, малини Д: три лепчиња со кајгана и кисело млеко и три лепчиња со мармалад У: нескафе, чоколатце, смоки, семки од тиква, сува брусница, какао. (сето ова до 15часот) Р: две лепчиња со ориз и копанче, салата цвекло и морков У: две лепчиња со нутела, и 4 ишлери За Вечера не знам точно но може печени лепчиња со путер, сирење нешто така. И пак осеќам глад...
Пд. Чај од брусница Д.сендвич со маргарин кашкавал и шунка У.портокал, пола банана и малку јаболко Р.ѓувеч со месо и 2 лепчиња, и салата кисели краставички В.палента со сирење и јогурт