П: тост со кашкавал У: банана и кафе Р: ориз со пилешко и салата У: чоколадна баклава(се прејадов) В: плазма со млеко
Пред појадок:едно парче леб со нутела П:четири панцероти У:круша па какао Р:гравче со месо и зелка салата со краставица В:немам идеа ќе читам нешто од вашиве објави
Појадок и ручек денес 2 во 1:тост со врат,кашкавал,помфрит со многу кечап и мајонез Десертче:чоколада со лешник Макијато Вечера:макарони со бел сос од павлака+свежа салата од зелка,морков,цвекло Десерт:задолжително Гнетам ресани и слатко од сливи мммм
Јас пијам ама па ми смета за спиење па избегнувам ,а какаото ми е убаво плус супер е за железо. @koritsaki мислев дека само јас јадам гмечени јајца со лимон и леб добро е има и други
@Makedonka007 денот без две кафиња не ми проаѓа @srekice кажи нема поубава комбинација јас плус црн пипер си додавам внатре
Ретко гледам некоја да пиши кафе. Или го изоставувате. И јас не можам без кафе.. Ем за притисок ем за нервите ми е супер 
Денес П: кифла со сирење + несквик Р: зелка манџа В: кифлички со чајна + печурки печени + кафе турско И зачините вез кој денот неможе да почне и да заврши - еутирокс, тотхеми 2 и фемибион 2
Од вчера П:четири сендвичина со кашкавал краставица и домат У:какао и нешто благичко Р:спанаќ со кисело млеко (ме фати иштав од вас) У:палачинки со крем В:селско месо и марула и пилешки крилца (имавме гости па се опуштив)
ПД - Капучино Д - житарки со млеко У - портокал и јаболка Р - кременадли со компири Д - сутлијаш В- хамбургер
Д : Кафе, мусли со млеко и несквик У: 2 кришки ајвар и какао Р: Стек и пире В: Макарони со рендано сирење и кечап , еден ред чоколадо за готвење
Д: јогурт со корнфлекс. У: 2 мандарини Р: ќофтиња од тиквички и моркови, салата свежа мешана и малку сирење В: една рака интегрални житарки од кутија на Несквик. Некако немам воопшто апетит, околу мене само ме караат малку сум јадела. Ваше мислење
Искрено да јас мислам дека е малку ама според мене, бидејќи јас имам ептен апетит и не би можела да издржам со твоето мени. Мене ми е еден оброк целото дневно твое јадење. Ама ако ти е доволно тебе ок, подобро отколку со сила. Само гледај барем тоа што го јадиш да биди избалансирано меѓу здраво и калорично(протеини не масти само) такви видови на храна ни се најпотребни. Поззз
Вчера П:сендвичи со кашкавал пршута краставица и домат У:палачинка со крем и какао Р:домашни плескавици со пире и зелка салата У:круша крофни В:леб со јогурт
Makedonka007 ти благодарам . Гледам да е здраво и разновидно. Иако најчесто е со сила бидејќи апетитот ми е 0. Но знам дека до крај ќе се смени И ке станеме топчиња
Д. Овес стара љубав У. Малце бејк ролс и марс чоколадце Р. Шпагети со болоњезе и шопска В. Овошје ќе бидеее
Алал да ти е за комбинацијава - ајвар и како,свака ти част шѕо си кркаш. Јас од пусти киселини, страв ми е од храна жими се. ПД: Кафе и Цеден сок- секој ден така ми почнува денот, Д: Пита домашна со јогурт- и после киселини еден тон У: Зелено јаболко Р: Мусака и цвекло В: Секогаш ми е овошје И успат пијам по 2 и кусур литри вода
Д:смути од овошје со мусли У: портокал Р: динстано пилешко со сенф и лимон со шопска У: пола интегрално лепче со Еурокрем В: печени гирици-панини