Dorucek, Sok od portokal, cetvrt mal tost, kafe Uzina kroasan I snikers, Rucek Banica so sirenje ajvar I sirenje Uzina dve kocki cokolado za gotvenje Vecera Kompot od grozje.
Пред доручек: Чаша млеко. Доручек: Аргета, сирење и маслинки. Ужина: Кива, чоколаден кроасан. Ручек: Спанак со ориз и кисело млеко. Ужина: Ресана Вечера: Сендвич со шунка и кашкавал.
Кафе и зелено јаболко Доручек : две лепчиња со мајонез, пршута и кашкавал Ручек: зелка салата ориз и пилешко Ужина : кикири и пивце да се соземам од земјотресот Вечера : сладолед ! Денес не сум многу на здрава храна
Пoјaдoк: Пржени кришки, сирење, јoгурт. Ужинa: Мaлa тулумбa Ручек: Пoлнети кoмпири и сaлaтa зелкa и крaстaвицa. Ужинa: Суви сливи и брусницa Вечерa: Кифли дoмaшни и јoгурт
Доручек : Пита со спанаќ и сирење, јогурт. Ужина: банана и кафе. Ручек: Компир манџа , печени пиперки со лук и магдонос. Ужина: Сладолед , лимонада. Вечера: зденки и чаша јогурт.
dorucek - lebche so namaz i jogurt ruchek-pomfrit so sirenje sezonska salata i lebche na zar zachineto uzinka-mal tost so kashkaval vechera - shpageti so sos
Појадок: Вртена пита со сирење и јогурт Ужина : Кајсии и цреши Ручек: Пилешко месо, комппири и салата зелка со краставица Ужина: Торта од јагоди Вечера: Мали домашни тостиња со јогурт
@DigY sega na tostovi ke me navleces? Predjadenje -kinder cokolado i kafe Dorucek - osmina pica burek Uzina - keksi Dorucek 2 - lisnat gevrek Uzina- golemo zeleno jabolko Rucek-przeni jajca, tikvici, sirenje i jogurt Uzina-sladoled Vecera- supa Veke nemam macnini se vrativ nazad vo temava
Доручек: Бурек со сирење, јогурт. Ужина: Медени срца, праски. Ручек: Печен компир со пилешко, пиперки со лук и магдонос. Ужина: Какао, пудинг. Вечера: Сендвич со чајна и кашкавал.
Пред доручек: свежо цеден лимун со мед (за болките во главата ) Доручек: Сендвиче со аргета и кашкавал Измеѓу доручек и ручек: кафе, смути со јагода, банана и кива; кроасан, сладолед и смоки; Ручек: (уште не е стигнат, после работа) - домашна пица Ужина: нешто овошје и грицки лапам секој ден што да правам ме тера. Вечера: Ретко ја стигнувам, а ако ме фати стрв ќе биде млеко и плазма;
Dorucek - margarita pizza parche ruchek - pohovano sirenje pekarski kompir taratur modar patlidzan vecera - pomfrit na zdrava hrana sum..
doruchek-perek so bieno sirenje i jogurt. uzinka do ruchek-praska i dve kajsii ruchek-vege pica uzinka-creshi vechera-meshana Salata zdenki, kashkaval, sirenje..
Појадок: Авокадо и млеко со какао Ручек: Крем супа од шпаргел и телешко со зеленчук. Ужина: Цреши Вечера: Шопска Касна ужина: лубеница
Пoјaдoк : крaстaвицa сo пaвлaкa и ѓеврек. Ужинa: Цреши и кaјсии Ручек: Пржени кoмпири сo.дoмaтен сoс, тиквички, дoмaт и сирење. Ужинa: Чoкoлaднa бaклaвa Вечерa: Прaскa
Пред доручек: Млеко и чајни колачиња. Доручек: Зденки, варено јајце и јогурт. Ужина: Сладолед, банана. Ручек: Ориз со печурки, салата. Ужина: Парче ролат Вечера: Макарони со сирење.
Dorucek - susamka so sirenje uzina-cresi Rucek-shopska uzinka-crno chokolado vecera - neshto lesno pak. denov mi e baegi nepodnosliv od toploto.
Лелеле, утка за мене. Заборавив да ви се пофалам саботата мајка ми направи полнети пиперки кои ги мислев 2 месеци, ама пусто ги немам усовршено. Епа јадев во саботата. Денес: Доручек: две мали ладни сендвичиња Ужина: смути со јагода, банана и цреша; кафе, па уште една покасно пред ручек јаболко и чоколадо (мало), и чипс лут; Ручек: шпагети со сирење и кечап + јогурт Ужина: сладолед Вечера: кроасан со шумско овошје
Пред доручек: Овошно смути со праска,банана,аронија, семиња. Доручек: Домашни кифли, сирење и јогурт. Ужина: Лубеница, нескафе. Ручек: Полнети пиперки, салата. Ужина: Пак лубеница, чоколадни наполитанки. Вечера: Пржени тиквици.
Доручек: банана, кроасан и кафе. Ужина: бадеми Ручек: пастрмка со сос од лук и ориз со печурки. Ужина: сладолед Вечера: јаболко и праска. Мислев само со ова ќе поминам ама ете ме врти мешето ќе мора да станам и да си направам едно сендвиче.