Јаки ти се комбинациите. Боранија и пица. Ти завидувам што можеш. Јас ако така измешан 2 дена гладна ќе бидам
Д: моето фамозно смути од банана јаболко и аронија У: 1 лажица ајвар Р: брокула, печена скуша и варен компир У: цеден портокал В: најверојатно салата или зелка или шопска.
Д. 3 кришки маргарин, кашкавал и шунка У. Портокал Р. Зелка подварок со месо У. Ореви В. Потпечени макарони
@Presrekna да ти кажам имавме боранија за ручек ама ја видов пицата во фрижидер мм ја имаше донесено и викам по боранијата пицата ќе ја изедам Д - банана , мусли со млеко , ѓеврече У - кафе мандарина Р - шпагети со мелено месо Д - колачи со цимет и јаболка В - јаболко , салата
П:изварка со јајце и црвен пипер У:домашна телешка супа Р:три сендвичи со 'ржан леб краставица домат и кашкавал У:сркнав неколку лажици еурокрем В:ќе биде најверојатно житарки со јогурт
Денес П: омлет со шунка и кашкавал У: портокали + турско Р: ајвар со намаз + несквик В: се крчка супа со пилешко месо
Д: аргета со сирење и домат У: турско кафе и цеден портокал Р: спанаќ со кисело млеко У: неколку коцки чоколада В: смути од банана,аронија и јаболко
Д. чокопопс, кафе У. крем чорба од карфиол Р. спанаќ со кисело млеко До сега то, од сега некое овошје би требало
Вчера: Д:Перек домашен лично и персонално од мене направен У: кафе и цеден портокал Р: пржени јајца и на око и сирење,2 кришки леб В: јаболко,банана, јогурт со ленено семе и чаша млеко Денес: Д: крем супа од зеленчук 2 тањира У:Кафе и едно колаче од афион Р:Туна салата со марула,лимон,пченка ,кромидче и кубети В:Ќе биде супа од зеленчук ,некое овошје и чаша млеко
Денессс сме дома цел ден се и свашта ке се јаде Д: потпечени леплиња на тостер па дегустирани со маргаринче и вагетичка У: турско, мињони и 2 јаболки Р: несквик + портокали и доста е В: мусака ке правам кој е ЗА бијрум
Повраќам од се што е мелено месо скарани сме од почеток на бременоста.Некни правев спанаќ со ориз и мелено месо и као ај ќе пробам ама јок. И хамбургер од ројал дури Иначе сите рецепти од сашина кухиња искачаат така.Нема утка ја го обожавам
Не пропушташ многу има поубаво месо од меленото а за ројал кај ме потсети јас се скарав со нив сега сум на 7ца
А тебе алал да ти е за 2 и кусур литри вода...неможАм и неможам да пијам Едвај некако со чаеви и какао поминувам , или млеко евентално...
@srekice леле переци обожавам , фала ти за рецептов У - банана , кафе Д - мусли со млеко , сендвич , крофни Р - три ражничи со пилешко месо , арапска пита и компири Д - колачи со јаболко и цимет В - портокал , краставица со лимон