Џигеррр да се вмешам и јас иако не е за мене прашањето ако можеш е супер јас еднаш правев и ене го пола замрзнато не го можам уффф
Види тоа е добро за железо,ама не треба во големи количини, сепак е џигар и е не баш исправна храна ..
Негде прочитав дека не смеело, викам чекај да си прашам, пошо порано си јадев барем 2 пати месечно,обожавам. Фала вииии
Кромид морков што уште не ставив со сос да е да не се приметува абре јок одвај јадевме и толку тогаш и никогаш боље тотхеми него џигер
Оваа тема ми е омилена мх мх мх ПД.чај Д.3 парчиња леб, ајвар, маслинки, сирење и јогурт У. Јаболко Р. Компир печен, праз со јајца пржен и сирење В. Јогурт 1 парче леб со путер и кашкавал
Вчера: Д: кафе, смути У: пола крофна Р: пилешки ражнич со огромна салата мешана У: пола активија од јагода В: ја скокнав не бевме дома, после ми беше доцна Денес: Д: јаболко и 2 киви У: малку ајвар со 1/4 ѓеврек Р: варена леќа и 2-3 парчиња проќељ В: ќе смислам нешто. Најверојатно крем супа од печурки
ПД: чај, аронија, банана Д: 3 интегрални лепчиња, путер, домат и сирење У: блага палачинка (банана, еурокрем, шлаг) и нескафе Р: 3 интегрални лепчиња, гравче манџа, салата од краставица У: кроасан и шумечи сок таблета За вечера си велам нешто поздраво оти многу на благо му ја удрив денес.
ПД: 2-3 кругчиња ананас од компот Д: сутлијаш У: јаболко и 2 портокали У: виталија бар Р: макарони со сирење Денес леб во уста не ми се става, вчера јадев и за доручек и ручек со манџа. До пред малку се објаснувавме со мм зошто леб не сум јадела,не сум била на диета. Тој мисли дека малку јадам,а јас давам се од себе што повеќе да јадам покрај лошењето
У - банана , чај Д - кроасанчиња 7days , ѓеврече Р - риба со печени компири У - јагоди В - краставички со лимон
Спрема тоа што ти се лоши имаш добро мени. Понатаму ќе си јадеше повеќе. Без гајле... Сега поќе течности
П:два тоста едно парче леб со еурокрем У:чаша замрзнато овошје аронија малини јагоди Р:два сендвичи со домати краставица и сирење В:ќе биде најверојатно баничка со сирење мајка има правено домашни
У: Какао и чоко наполитанка Д: ленено семе со јогурт и оризови пуканки У: Кифличе малецко со виршла Р:Крем чорба од зеленчук со лимон и две кришки леб У:Банана и едно кифличе со виршла В:Сутлијаш Се дупнав цел ден гнетам.Мора да се припази леле ќе пукнам ако не пазам страв ме фаќа.
не знам јас што беше појадок што ужина што ручек но .... 1.Пециво со сирење 2 чај 3 урми 4 смути 5 салата цвекло До легнување уште толку ќе јадам
Богами денес незнам ни јас што беше што но ова е се што јадев денес 3 парчиња леб со ајвар 1 парче леб со маргарин и мед Сончоглед, јаболко, смоки, чоко пудинг, ресани, мандарина сок Пржени печурки и пак пудинг смоки ресани сооок газиран и сега одвај дишам
ПД. Чај и кафе Д. 2 кришки печено лебче со путер и варено јајце Р. Ке биде леќа и салата В. Ке видиме, што ке се најде во фрижидер Измеѓу некое јаболче или портокалче