Д: овошје У: 2 лажици варена палента Р: супа со салата од домати и краставици В: брокула варена со лимон и маслиново масло Ова за вчера. Денес ќе видиме
П:пециво со кашкавал и чиабата со маслинки У:крем банана Р:батаци и зелка салата У:овошје В:на роденден сме па ќе има доста јадење
Д:Какао и фамозната каша на @Happyinlove од овес со млеко,банана,мед ореви и малини.Жено ова е врв уште вечер ке си спремам у тегличе за од сабајле да не ја варам Р:Супа, Марула со стек,кубети ,пченка и лимон В:Парче торта Доста е за денес
П. Чај, пита со сирење и јогурт У. Јаболко и оревчиња Р. Гравче чорба и туршија салата У. Кафе В. Лебче,ајвар маслинки, сиренце
@srekice месец дена ми е омилен доручек,а и ме држи сита подолго време Д. Овесна каша У. Крем бананчиња Р. Лиснат зелник со урда и јогурт В. Ништо. Се крена бебево горе неможам да дишааам
Исто и кај мене.Вчера се најадов и ќе пукнев мислам.Воздух не се зема.Вечера најкасно у 18 после ништо иначе у грклан ми стои се .
Д: кисело млеко балланс цела чаша У: малку овошје со 5-6 лешници Р: компир манџа со телешко месо и многу салата од зелка У: брокула варена со лимон В: летечи каснав пола кришка леб со ајвар и кашкавал
Вчера - Д - банана , чај , сендвич со печеница , кашкавал , марула , домат У - топло чоколадо Р - леќа , 2 парчиња препечен леб со ајвар и сирење В- јаболка , салата со краставица и лимон станав во 4 часот по полноќ , мислев ќе умрам од глад , земав каснав 2 бисквита и си легнав што ќе се прави до октомври јас не знам
Д. Овесна каша У. Крем бананчиња Р. Пица домашна В. Нема да ја има сигурно,уште од сега се мислам колку ќе се најаадам од пицата
Д: круша и 3 јатки орев со мед Р: шопска салата и супа У: к.млеко ќе биде В: може јајце варено или омлет
Ако за набрзина сакаш и нешто солено, свари си палента со млеко и сирење или јајца варени или тарана. Благо топло чоколадо. Сутлијаш, млеко со кекси. Ако не ти е за брзо може некој силен или благ кекс, компот, мекици ... Ај да не бројам
Јок некам ништо такво прејадено ми е тоа сакам нешто да тече шпагети во некој бел сос ама каков сакам да пробам нешто ново а вкусно, предлог некој
Пробај сос со хопла и 4 вида сирење тие кесичките од маги,или со зденки имасе сос некој ако можеш да го пронајдеш
Си направив со павлака и со маслинки сос, преубав беше ама и твојот ке го пробам интересно ми изгледа не ми текна на маги ама за нареден пат обаврзно се тие фала ти
П. Чај, 3 парчиња леб со паштета и сирење У. Нес кафе Р. Гравче и кисели краставички У. 2 киви В. Палента со сирење и јогурт
Д: Јогурт со ленено семе,какао У:Кафе и парче торта Р:Ориз со зеленчук,салата и 2 кришки леб В:Јаболка
У - кафе Д - две парчиња леб препечен со ајвар У - мусли со павлака и сушено овошје Р - тортиља со сос од мед и сенф + кашкавал ,печурки , зелена , жолта и црвена пиперка У - јаболко В- 2 јајца варени гмечени со лимон плус препечен леб