У: мандарини и крофна П: пржени јајца со сирење У: јаболко и какао Р: пржени компири и марула салата В: смути со банана,аронија и вишни.
П: кифли со сирење и кисело млеко У: Салата со патлиџан,краставица и пиперка зелена У2: Пола црно чоколадо со лешници Р: Селско месо со бешамел сос У3: Мандарини и киви сеа за сеа толку
П: мекици со сирење У: цеден портокал и чоколадна баклава Р: пржена тиквица и домат У: кафе и пак баклава В: смути најверојатно (ме искара др дека имам голем стомак како за сега )
П. Лутеница,краставица,сирење и к.млеко У. Супа зеленчукова Р. Печени колбавчиња,компир и марула салата со пченка У. Кива и банана В. Леб,путер и јогурт
Д - кафе , сендвич со паста од домати , печеница , рукола и меко сирење У - бадеми Р - две полнети бабури со едно парче црн леб У - јаболко В - гумени бонбони , салата
П:сендвичи со зденка и кашкавал У:чинија полна рибна чорба Р:селско месо и салата ао краставица В:не знам ќе ве читнам вас ќе ми дојде некоја идеа
Денес пак не дишам зошто мора да се јаде толку многу У: јаболко и нес кафе Д: 4 кришки марганин и вагета У: нутри кекс + 2г.лаж секси салата + цеден лимон Р: шпагети со сос со моркови компири и сок од динстано телешко месо + зелка салата У: нутри кекс + водаааа В: некам ништо веке а мм ме тера несквик да пијме па каде да го ставам
Еее еден ден не ми сд јаде ама еден ден за 5 јадам .Ќе пукнам многу ми е тешко Д: 2 кришки ајвар,какао У:Кафе,наполитанка, месен нарезак замислете у еден здив го изедов Р:Шпагети со доматен сос,лук,пиперки,маслинки,босилок и сирење В: чај и три топки сладолед
Д: к млеко У: 3 киви Р: Цезар салата У: 2 коцки чоколадо В: 2мекици домашни со сирење и јогурт и домат
Јадете нешто девојки или шетате па не пишете дека јадете. Денесјас и бебуш: Д: 1 и 2 киви У: кефир Р: печен стек со салата У: правев кремпита па малку лижнав од филот В: тешко некако уморна сум, цел ден не сум седната
П. Пита,јајце варено и јогурт У. Кива и малку јаготки Р. Ориз, батаче и краставички салата У. Чај, кафе В. Ладен сендвич со маргарин кашкавал и шунка
Д - Бисквити со млеко У - Две грисини со сирење печени Р - Шницли Д - Ролат мачмелоу В - јаболко , салата
Денес Д: две гевречиња У: несквик Р: полнети бабури од мене направени У: лут чипс, милка и пивце малку
Вчерашно мени Д: кефир со ленено семе У: чај од камилица Р: брокула варена и печурки на скара У:круша и кива В: јогурт, домат, краставица и парче печиво со изварок
Вчера У: турско кафе + сокче Д: потпечени макарони со шунка и кашкавал У: елкер + лимонада Р: полнета бабура В: зелка салата, јаболко и несквик
Девојки си правев сабајлево едно смуди многу вкусно и си реков морам да ви го препорачам. Не е мн калорично и не ви треба многу зајре а дава и енергија. 250мл млеко 1 банана 1 лажичка чиа семе 1 лажичка какао Се ова се блендира и имате превкусна чаша оброк, за мене е пред доручек. Убав ден.
Од вчера П:два тоста со кашкавал Р:пита и јогурт У:проја и сирење В:риба и шопска и едно парче чоколадна торта тамам навечер да неможам да дишам си се најадов
Мила дали два тоста те држат сита?? Еве пробав од сабајле исто .. Претходно кај 7 смуди само. А сега кај 11ч два тоста со кашкавал ама пак гладна.. Морав и јајце, и интегрални грицки со кисело млеко и сега кафе и мултивит шумечи..