Пд. Чај Д.пржена урда со јајца, јогурт, 2 парчиња леб У. Кафе,портокал и грст лешници Р. Пилешко со ориз, салата краставици патлиџан и магдонос У. јаболко и малку куглов колач В. Палента со сирење
Д:Кришка леб со павлака У:Портокал и кафе турско со натрен 2У: Јогурт со ленено семе Р:Тавче гравче со марула салата и 2 кришки леб В:Палента со сирење
ПД: чај и аронија Д: јајце, кашкавал, сирење и 2 интегрални лепчиња со путер Д2: 3 интегрални лепчиња со еурокрем и шолја млеко У: нескафе, банана, шумечи Таблета сок Р: пилешка домашна супа, ориз, пилешко месо и 2 лепчиња интегрални У: какао В: мислам смути со малини и банана
Д:Лепчиња со мармалад+млеко Кафе турско Р:Печено пиле,пире,салата со марула,пченка и краставица У:Ресани,јаболко В:Јогурт и баничка со сирење
Д: јајце на око со кефир У: јаболко Р: грчка салата и тиро со малку св месо В: пола чаша овошна активија
Д: овесна каша од малини У: киви2 Р: динстано пилешко со марула В: ќе биде или јогурт или компот од сливи и цреши
Д. Чај, кифлички и сирење У. Сок од цеден портокал и јаболко Р. Турли тава и краставици салата В. Јогурт со нешто...ке видиме што ке биде
У: кива и јаболко Д: варена тарана Р: 2 тоста У: сува брусница и сладолед В: нешто овошје ке биде а може и уште еден тост
Какао Д - пита со сирење Р - риба и компир салата Д - киндер буено У - јаболка В - сендвич со домат и салама мисиркина *кафе веќе не пијам , имам некоја одбивност
Денешново мени јадно жалосно и крајно нездраво Д: Какао ,омлет со кашкавал и печурки ,1 кришка интегрален леб Р:Сендвич со мартадела ,кашкавал,патлиџан и чаша млеко В: 3 смрзнати свежи сливи ,ми се јаде мраз луѓе
ПД: чај, аронија, јаболко Д: 4 интегрални лепчиња со путер, кашкавал, сирење, јајце и чаша јогурт У: турско кафе, кисели краставички туршија Р: Шпагети со болоњезе сос дупла порција У: два тостови со кашкавал и чаша јогурт, 3/1 нескафе У2: какао, оревчиња и мало парче пица За В. мислам салата од краставица и друго ќе видам покасно
ПД- Какао Д - црно лепче со многу домат и мисиркина салама , две колачиња со мармалад од кајсии Р - боранија со две парчиња леб + пола домат В - јаболко
Ххахаха не е можно јас и ти сме исти де сладолед де мраз.јас изнакупив замрзнато овошје и само такво јадам или обавезно гризам коцки мраз најубави ми се уживам кога ги јадам.мм ми вика абе ќе замрзниш бебето
Ова со замрзнатата храна ми е многу јако јас сладолед ич не јадев многу ретко а сега како мало дете му се радувам
Истово ми се дешаваше пред многу години,обожавав мраз да јадам абе ко чоколадо со сласт .Па се воспостави дека железото серумско ми е ниско и тоа терало на смрзната храна.Од тогаш немав проблем ама сега еве пак ми се врати иста желба. Јас сливи смрзнати и вишни имам,само грицкам
Оооо да ме видеше мене пред некој месец уште немаше така сладолед по маркетиве абе фабрика не ме стасуваше со производство секој ден сладолед па во еден маркет и сите кесички им ги собрав и после @srekice ми пиша еден домашен рецепт превкусен и сега само таков си правам и во фрижидер мора да има нешто замрзнато