Кажи колку е добар .?? Јас му ставам дробени лешници и екстракт од ванила и е најбољи на цел свет А и во Дежаву има еден многу добар со вишњи и медени срца.Ако те носи патот накај капитол обавезно да пробаш
@Ive13 @srekice Ааа ме мрзе да правам ама пак ме копка колку ли е добар што го правите и двете дајте рецепт и јас да пробам може така ке ја намамам да излезе
Проба со доритос ??? Иначе приметив мојава на одредена храна скока буквално од радост ,на пример сладолед и тук бисквити обожава .Ко желе го тресе стомакот Еве ти рецепт
Рецептот ми изгледа добар ке пробам до вечер да го направам фала ти а да затоа и јас јадам сладолед мислиш збеснува во мешето кога јадам хаха душички се
П.2,5кифлички,к.млеко,лутеница,сирење и краставица У.јаволко и портокал Р.риба,компир,брокула и марула салата У.пуканки В.палента и јогурт
Д: јогурт со семиња У: овошје Р: динстано телешко месо, пире и салата У: 2 мали сарми без леб В: 3 кифлички домашни со ајвар и сирење
ПУ - какао У - 4 палачинки со мармалад од сливи , ѓеврече Р - макарони со телешко месо плус домат У - јаболко В - соленки
Д: тост со кашкавал, кроасан лиснат со кашкавал, оревчиња У: 2 реда чоколадо, смоки, турско кафе и многу вода У2: 1 јајце на око, со пола домат и салата од краставица, 2 лепчиња Р: со ориз, мелено месо, младо кромидче - манџичка, салата од краставица. У: кекс со мармалад, какао, шумечи Таблета сок В: мала порција од манџичката од ручекот
ја следам темава ама некако ради реда ја листам. Сум во период кога ми се јаде ама можам и да јадам и да не јадам многу пати,а исто можам и да изедам цела порција оброк и пак да се осеќам гладна или да си продожам со јадење дур не ми се подуе желудникот. И темава може само дополнително да ми отвори апетит
П. Јогурт и баничка со зелка У. Шопска салата У2. Грозје Р.турли тава, марула салата и 2 парчиња интегрален леб В. Јогурт, проја
Д: овошно смути со вода У: пола ѓеврек со мед и Кики крем од кикирики Р: чорба од блитва и пола риба со салата В: шопска
Денес бев надвор од дома и малку нездрава храна примав. Д: пола чаша овошна активија и пола тост У: топче сладолед Р: мешана салата и печурки на скара. Баклава В: 2 киви и пола јаболко
Д. Јајце,2 лепчиња со путер и зденка У. Цеден лимон, малку јаболко Р. Леќа, марула салата В. Потпечени лепчиња со доматен сос, кашкавал и чајна
Д: јогурт со ленено семе У: печиво со сирење Р: супа пилешка и палента со сирење со домат салата У: 2 киви В: 1 чаша активија
ПД - Какао Д - Кроасан Р - Пилешко месо со компири и салата цезар Д - Марс чоколадо В - кроасан ,јаболка Се изнајадов благежи денес
Д: печени лепчиња со кашкавал,чајна , кечап и чаша јогурт У: портокал Р: печени компири со едно колбавче и марула салата В: незнам може јаболко едно
Д. потпечени макарони и јогурт Р. Скара, салата У. Супа домашна, чај В. Кифлички со јогурт Денес менито ми е нездраво бевме излезени од дома, ај од утре ке се ставиме во нормала
П:потпечена тарана со сирење Р:турли тава и салата У:овошје В:сендвичи со кашкавал Палачинки со крем и банана и една чаша замрзнато овошје малини аронија јагоди
ПД. Цеден сок од портокал Д. Две кришки со ајвар и јогурт У. Сончоглед Р. Ништо, не бев дома В. Огромна цезар салата
Д: ќефир со ленено семе и 1 кива У: 1 јајце Р: 2 сарми со салата од краставица У: лајче нутела и 1 јаболко В: кисело млеко и 1 праска