Вчера Д. Кифлички, домат, сирење и маслинки У. Банана и портокал Р. Пилешко и салата В. Краставица, леб,путер и кашкавал
ПД: кафе, цеден портокал и праска Д: трици со јогурт Р: Цезар салата со пилешко ( веќе се спрема) В: некоја варијанта на јајце
Во една добро снабдена пиљара во Битола. Земав марули и синко ги виде праските и ме почасти. Инаку и во Грција ги имало.
ПД. Цеден сок од портокал Д. Чоколаден корнфлекс со млеко Р. Шпагети со кечап и сирење Д. Парче пита со вишна У. Смоки В. Сендвич со : кашкавал,кулен,павлака,мајонез,кечап,ајсберг, краставица
Д: кафе и смути од 1 јаболко 2 л. ленено семе вода и лажичка мед У: една шака ореви и брусница Р: тавче гравче со мешана салата В: 1 кива
Вчера , се нездрава храна ПД - Какао Д - пита со сирење , пола сендвич Р/В - пици 4 парчиња посна , пита со спанаќ едно парче , 2 парчиња пита со тиква и ореви , малку чипс, крофни Ниту овошје , ниту зеленчук.. ама ајде се опростува роденденски повод
ПД. Чај и вода Д. Бурек со спанаќ и јогурт У. Јаболко, оревчиња Р. Ќофтиња, сос од домати, леб В. Уште не се знае
Од вчера: -Цеден сок од цвекло, јаболко и морков. Какао Д. Туна со марула и млад кромид Р. Леќа со марула салата В. Кифлички со салата од изварка и краставица - Кафе
Оддамна немам пишувано на темава не дека немам време,дека ништо квалитетно и не конзумирам 8ми месец ќе го обележам како месец на чоколадата. Ова ми е вчерашно мени: Д. Овесна каша У. Цеден портокал и чоколадца Р. Мусака со компир и марула У. Чоколада В. Торта. Само благо да имам ништо друго не ми е битно
Д: моето фамозно смути и желбата да имам редовна столица У:1 јајце Р: компир манџа и брокула В: козињак со слатко и млеко
ПД: чај, аронија и банана Д: 3 лепчиња до путер и кашкавал, чаша јогурт У: интегрални кекси, чоколадо мони, турско кафе, кока кола Р: спанаќ, салата од марула и краставица со 2 лепчиња Р2по 1 час) уште една чинија спанаќ, салата исто, + маслинки и уште 3 лепчиња У: 4 парчиња солен кекс со сирење и спањаќ У2: торта сладолед 5 парчиња средни И веќе пукнав ама пак како ми работи стомакот офф ама не јадам ништо веќе .. Мм ми вели кајгана за двата, НЕ му велам ќе прам само за тебе
Од вчера Д: кифла со кашкавал и јогурт У: смути од berries Р:мусака без леб В: 2 јаболки. Не е многу количински, ама у прво тромесечие не можам повеќе да јадам.
П. Јајце варено, ајвар, сирење, леб и јогурт У. Портокал Р. Пилешко филе и ориз, салата В. Леб,маслинки, краставица, кашкавал
Јас сега гледам. Вие израснавте праски додека се јавам јас И јас не сум од Бт на минување од Грција видовме пиљара пред една раскрсница до цвеќара. Па зедовме. А сега во Тинекс Охрид зедов има по 95 ден