Доручек: 2 лиснати кифли со сирење, јогурт. Ужина: Кафе, чоколадни колачи. Ручек: Мусака, салата. Ужина: Вишни, суви кајсии. Вечера: Јајце на око, сирење и патлижан.
За денес за време на работа: - смути со јагоди, банана, урми и млеко - цреши - салата со ајсберг, пченка, целер, туна и моцарела.. За после работа сеуште не е смислено што ќе се јаде
Доручек: банана и кефир со семиња. Ужина: соленки Ети со зачини. Ручек: пире со ќофтиња и шопска салата. Ужина: диња. Вечера: долга е вечерта по цела ноќ нешто грицкам на работа. На менито: јаболко, праска, суви сливи, дукат јогуртче со шумско овошје...
Dorucek- cereal so mleko plus edno kivi Rucek- letna mandza i shopska Uzina- kifli Vecera domashna pizza
Пред доручек : Чаша млеко и парче торта. Доручек: Палачинки со сирење. Ужина: Нескафе, штрудла со јаболка. Ручек : Пржени пиперки со јајца, шопска салата. Ужина : Праска За вечера рано е уште, ама ќе биде нешто полесно.
Доручек- Корнфлекс со млеко и килфа ручек-ѓеврек со аргета и макарони со кечап ужина-наполитанка вечера-шопска
Вчерашното мени: Доручек : Макарони со сирење , јогурт. Ужина: Лубеница , чоколаден ролат, кафе. Ручек: Печен компир со колбаси, патлижан. Ужина: Овошен јогурт, суви кајсии. Вечера : Тост
Пoјaдoк: пaштетa,зденки, јoгурт. Ужинa: Дињa Ручек: Супa, пoтoa шпaгети сo сирење, дoмaтен сoс, мaјoнез и јoгурт. Ужинa: Лубеницa Вечерa: Крем сир и мoртaделa
Пoјaдoк : Мaли виршлички, вaренo јaјце, лепчињa сo крем сирење. Ужинa: Прaски, лубеницa. Ручек: Грaвче тaвче и сaлaтa дoмaт сo крoмид. Ужинa: Чoкoлaднa бaклaвa Вечерa: Oвoшнa сaлaтa.
dorucek - klub sendvici rucek-kompir mandza i salata uzinka-kajsii praski vecera- neshto shto kje mi se prijade plus kapreze.
Пред доручек : Млеко и ролат. Доручек: Тост со салама и кашкавал, патлижан. Ужина: Сливи, нескафе. Ручек: Пилешки прсти, пире и печени пиперки. Ужина: Праска, кикирики Вечера: Овесни снегулки со млеко.
Ова од вчера: Доручек: прженица со урда и јајца, домат и многу, многу кромид. Ужина: праска и сладолед-јогурт со вкус на манго (ново откритие од КАМ, ептен освежително). Ручек: пилешко во кари сос и помфрит. Ужина: лубеница. Вечера: доритос начо и скопско радлер.
Од вчера: Доручек : Паштета, шопска салата. Ужина: Праска, сладолед. Ручек: Пржени пиперки, патлижан и јајца, јогурт. Ужина: Кроасан-штрудла со јаболко, 1 чоколатче на виталија. Вечера: Сендвич со пилешки гради и павлака.
@Lolipop23 slichna vechera sme imale vchera, samo ja bez pivo. ne sum nekoj ljubitel denes dorucek - leb od kompir i luk so bela salata rucek-gravce i patlidzan uzinka-krem bananki vecera- ke grickam nesto pak
Чипсот ми е фаворит, освен можеби Принглс чили, ама го нема по нашиве маркети. Инаку и јас не сум по пивото, ама радлерот ми е нешто посебно, ако немаш пробано обавезно да пробаш, нема нешто поосвежително на овие горештини.
aj bash kje te poslusham kje go probam jas u princip vinar sum, uzivam vo dobro vino, naravno i hrana, ama dur sum trudna na nisto alkoholno ne mi tekna, samo na hrana mislam
Пoјaдoк: Мусли сo млекo Ужинa: Лубеницa Ручек: Супa, пoтпечен кaрфиoл, пaтлиџaн. Ужинa: Дињa Вечерa: Ѓеврече сo aјрaн.
Да пробаш и да ми кажеш. Еве нешто уште подобро ако можеш да го најдеш - Унион радлер со грејпфрут. Ама ја затеравме во труднички со алкохолот, цццц шејм он ус!
Пред доручек: Kроасан и млеко. Доручек: Ѓеврек и јогурт. Ужина : Лубеница, кафе, палачинка со сирење и павлака. Ручек: Динстан грашок со мелено месо. Ужина: Брускети марети Вечера: Овошна салата со шлаг.