Д- какао , мусли со чоколадо У- овошно смути со јогурт , банана и јагоди Р- макарони со телешко месо В- домат , три интегрални переци
Д: мусли со млеко У: турско кафе и смути Р: пилешко со марула салата У: ред чоколада и крофна В: пак мусли
Д: 2 кришки тонус леб со малиџано,кафе У:Чај и авокадо, ред црно чоколадо Р:Интегрални шпагети со сос доматен,туна и печурки В: Не издржав степав една мекица
Д. Вртена пита и јогурт У. Јагоди и портокал Р. Риба,компир и марула салата В. 2 лепчиња, лутеница,кашкавал и јогурт
@srekice ќе ти речев паста со мисиркин стек и сос од домати во Форца ммммм ама тестенини мислам не смееш ти... А јас сега ќе си мислам на тие макаронки и ќе слинам сеа пред спиење
Фала душо,фала мислиш на мене.Ќе додадам у списак жеља за после можам интегрални да кркам.Се опремив јас со се Море у глава ми се уврте баничка со месо од млечен или евентуално некоја од твоите пастрмајлии што ги кркаше на почетокот.Некоја кратовска така со сланина,да тече мрсничко и феферонка некоја Ај да одам да си каснам цвекло и морковче,да не пишувам многу
Леле темава ја забаталив скроз срам да ми е Мени вчера П:сендвичи со домати краставица и сирење па едно парче со мед У:сладолед можеби пола килограм Р:риба помфрит и шопска У:чаша замрзнато овошје В:кифлички руска
Д: овошје со семки од тиква У: кисело млеко Р: чорба од спанаќ и печиво со спанаќ и сирење У: кафе и неколку бадеми В: Цезар или шопска салата
Д. 2 кифлички, сирење, јогурт У. Кива и банана Р. Ориз и пилешко, марула салата У. Чај, една рака бадеми В. Тост
Црн чај може во бременоста? Некаде имам читано дека не смее трудница зеле и црн чај?!! Ако смееме да си земам по еден. Ми регулира столица.
Ве нема на лапачка. Јадете нешто? Д:кафе, урми,круша, слива и кива У: 2 варени јајца Р: шпагети со болоњезе сос У: марула и јагоди В:1 парче сирење со кисело млеко
Вчера: Д: 3 јајца на око со вегета и краставица салата со 2 кришки тонус , кафе турско У: Јагоди смрзнати 4-5 ,чај коприва со тотхема Р:Спанаќ со к.млеко У: Ореви, какао В: Бакардан со сирење,го обожавам ова жими се ништо повкусно и чаша соино без лактозно млеко
Д: до 12 часот овошје У: штрудла со јаболка и ореви 1 парче Р: варен грашак со марула и краставици салата У: Пак овошје и јогурт В: супа и шопска салата Леле жени апетитот пак долу ми е. Дури и килажата 500 гр надолу отиде. Загрижена сум за бебушот. Петокот бев на гинеколог се е супер напредува. Крвната слика одлична.
Вчера ПД- банана Д- големо калцоне Р- турлитава со 2 парчиња црн леб Д- киндер чоколада У- овошен јогурт со јагоди и банана В- марула салата
Вчера: Д:2 јајца и парче сирење У:Какао,цитрон Р:Ориз со зеленчук и марула салата В: Бакардан со сирење Денес: Д:Овесна каша со соино млеко,јагоди и ореви.Без шеќери У:Варено јајце,ред црно чоколадо Р:Селско месо ,салата цвекло и краставички со лимон У:Чаша млеко соино со цитрон В: Бакардан со сирење Незнам дали е до бакарданот што го јадам но почнав да имам редовна столица,а и намалив 2 кила
Д. 2 парчиња леб, ајвар, сирење и шунка У.2 киви Р. Грашок со месо, 2 лепчиња, патлиџан В. Ладен сендвич и јогурт
ПД - какао Д - 2 переци , кроасан со чоколадо У - грицки со вкус на пица Р - печено пилешко со компири + марула салата У - овошен јогурт со банана и јагоди В - некои грицки пак ќе бидат
Д: овошно смути со 7 бадеми непечени У: лажица мед со лажица путер од кикирики Р: шопска салата со супа од (мелено месо јогурт јајце и морков) + 1 ќофте У: 1 дом кифличка и 2-3 чоколадирани лешници ( дома сама си ги чоколадирам со темно чоколадо) В: Цезар салата
Д: овошна овесна каша( блендирано овошје ск 1 лажица овесни снегулки) У:парче тонус со ајвар и маслинки и путер од кикирики со мед Р: печурки на скара, брокула варена и 3 стапчиња фишфингер У: малка вафла домашна В: чаша ќефир со краставица