Д: овошно смути со бадеми У: тонус со путер од кикирики и мед Р: пола ѓеврек со варено пилешко месо и салата У: 2 топки сладолед В: варено јајце
Д. Ѓеврек и јогурт У. Цеден сок од портокал Р. Компир манџа + шопска салата Д. Крем банани В. Ладен сендвич + мимоза салата
Д- какао, сендвич со салама , кашкавал , марула , домат , кроасанчиња Р- полнети бабури Д- сладолед У- јаболко, крекери В- банана
ПД: кафе и овошје Д: корнфлекс со кисело млеко Р: Цезар салата и парче козињак В: стек на скара и салата од зелка
ПД. нескафе Д. корнфлекс чоколаден со млеко Р. сендвиче со јајце,пршута,кремсир и патлиџан и едно јаболко В. салата ајсберг со црн грав и ротквица пс. пак ми се јаде , не ме држи салатава
Д. Сендвич со маргарин, сирење маслинки и краставица У. Сок од цеден портокал Р. Гулаш со шпагети У. Шопска салата и малку бадеми В. Јајце пржено, јогурт, краставица и 1 лепче
Вчера: Д: Овесна каша со соино млеко,ореви и јагоди.Турско кафе У:Салата домат,краставица,лукче и овчо кисело млеко,2 кришки тонус со семиња Р:Боранија манџа со телешко,домат и краставица салата,2 кришки тонус леб В:Парче торта чоколадна ( морав) ми се кркаше
Вчера Д. Шпагети со сирење и кечап,јогурт У. Смути овошно Р. Гулаш, пире и салата марула, 1 лепче В. 2 лепчиња со паштета,патлиџан и јогурт
ПД: замрзнати малини и кафе Д: 1 парче тонус со кашкавал и домат Р: компир манџа со салата од зелка и краставици В: јајце варено и кисело млеко
Изгледа само јас јадам хахаха. Од вчера. Д: парче тонус со кисело млеко У: 2 киви Р: супа телешка домашна и малку макарони потпечени со јогурт и јајце В: пилешки стек со салата
ПД. нескафе Д. лиснато со спанак и јогурт Р. прасечко со компир и салата В. толку многу изедов на ручек што не ми текна на вечера
Вчера : Д. Ладен сендвич со кашкавал,печеница, јајце и јогурт У. Смути Р. Компир манџа со месо и краставици салата, и 1 парче леб В. Кифлички, патлиџан, кашкавал
Ц,ц,ц... одамна не сум пишала тука Почнав се што ќе ми излезе пред очи да јадам,што ќе пишувам Од вчера Д: јајца и сирење У: Овошен јогурт и какао Р: варени компири салата со марула У: чоколада и пуканки В: смути со банана и аронија
Леле луѓе, како ве читам овде, си имате ред и оброк и се, а јас без осет, јадам ко луда, нити се знае доручек, ручек, вечера, само нешто пикам во уста. Браво за вас!
Оо будалче,ние си ги пишуваме основните главни оброци а она по пут што усисуваме не го ни памтиме да го запишеме.Барем јас Немој да се секираш ама ич.Ако ти е слатко и дозволено тогаш кркај си.
Леле јас не. Јадам помалку од секогаш. Не дека од секогаш сум нешто по јадењето, ама сега немам почувствувано глад. Во синко кога бев бремена од сон ме будеше гребење од глад. Сега јадам од совест. Д: смути и кафе У: 7-8 бадеми Р: го скокнав поради болки во желудникот В: јогурт
Денес со стомачен вирус Д: пола банана Р:супа од петел со малку ѓеврек В: јогурт И цел ден чај и вода. Ќе ме тужи ќерка ми. Од неродена манекенка ја правам.