ПД: 1-2 бразилски ореви, рака бадеми и чаша вода. Филџан домашен кефир; Д1: Два тоста со кашкавал и пршута; Д2: Пржени јајца со домати внатре, едно парче лебче и сирење; У1: Банана, цеден сок од лимон, цвекло, морков и јаболко; У2: Краставица; Р: Динстана телешка кременадла со салата од пиперка; У: Цреши. По некое време чаша домашен јогурт; В: Тост со кашкавал
Женски јадете или повеќе шетате??? Јас од вчера Д: тонус со домат и сирење У: цреши Р: огромна салата од рукола со ореви и брусница У: едно мини сладоледче од камен В: едно парче интегрален кекс
Д: Овесна каша засладена со мед, какао и банана У: варено јајце Р: Пилешко со ориз и таратур салата У: Лубеница и аронија В: Палента со сиренце
Д: овес со кисело млеко У: 2 бисквити Р: полнети тиквички со салата од краставица У: јаболко В: 2 тоста со кашкавал И сеа сум пак гладна мислам што да јадам...
Д. Домат, биено сирење, маслинки и 2 парчиња леб У. Индиски оревчиња и пола портокал Р. Гравче и краставици салата В. Тиквици и кисело млеко и 2 парчиња леб
Д: тонус со путер домат и сирење У: овошно смути Р: телешка чорба со шопска и парче интегрален леб У: цреши и сливи и ред чоколадо В: палачинка со сирење и Еурокрем и млеко
Д: кајгана со сирење, домат и 2 парчиња леб Р: боранија со салата У: неколку ресани В: лепче со путер, парче сирење, краставичка и јогурт
Денес крш. Д: бурек со месо У: сладолед Р: паста со сос од печурки У: падобранец В: шака цреши. Утре поише зеленчук...
Д: овесна каша од малини У: јајце варено Р: пилешки крилца со ориз 1 тонус и зелка салата В: 2 парчиња проја со сирење и домат. Сега 1 краставица
Вчера Д- сендвич со кашкавал , мисиркина салама , домат , марула У - чоколадни бомбони + 3 кајсии Р- боранија + тост В - пола краставица
Девојчиња нешто слабо јадете Д. 2 лепчиња, пржена пиперка, патлиџан биено сирење, јогурт У. Смути, една рака ореви Р. Кременадла и компир печени, салата В. Проја и јогурт
Вчера Д: Лепче со путер и мед У: Овесни снегулки со јогурт, банана и аронија Р: Грашок манџа со телешко и салата од краставица, домат и пиперка У: Праска и цреши В: Варено јајце и чаша јогурт
Д: проја со сирење и домат У: кива и замрзнати малини Р: пире со динстано телешко месо и салата У: кафе В: кисело млеко и парче тонус со кашкавал и салама
вчера Д. 2 пржени јајца, патлиџан, сирење, зденка и 1 кришка црн леб Р. турлитава со салата патлиџан и краставица В.лубеница
Од вчера: ПД: 1-2 бразилски ореви, една банана и портокал; Д: Тост со кашкавал и пршута; Р1: Гиро (без лепчето); Р2: Тавче-гравче; У: Цреши и јагоди; В: Пржени јајца и домати; У: Филџан домашен кефир. По некое време чоколадно млеко. Менито го завршив со краставица и биено сирење. Почнува да ме фаќа паника... Максимум два часа издржувам без храна.
Вчера: Д: банана и круша У: рака јатки Р: цезар салата У: кајсии и праска У2: ред чоколада В: домашен хот-дог
ПД. нескафе Д. корнфлекс чоколаден со млеко Р. лосос, малку рижото и многу салата У. сладолед В. не вечерам денес прејадена сум ке пукнам а да сум гладна би јадела јагоди
Д: смути од 1/2 банана, јаболко и малини како и многу овошје плус ( лубеница, цреши и сливи. У: парче домашен кекс Р: растурена сарма со краставица У: пола парче торта В: таратур со Бејл ролс
Вчера ПД: банана и вода многу Д: 4 интегрални лепчиња со павлака У: семки од тиква, кафе, вода Р: свинско месо на коцки, домат салата, 3 зденки, 3 интегрални лепчиња У: ишлери, какао В: 2 интегрални лепчиња со павлака и сирење Не јадам како порано, повеќе ми држи јадењето ама насабајле ептен сум гладна...
Д: смути со чија семе и мнооооогу овошје( можеби кило цреши, праски, сливи, неколку кајсии) У: 1/4 зелка свежа Р: гравче со домат салата У: кафе и цеден сок од лимон и портокал В: 2 гризини со салама и кашкавал и краставици и домати ( на визита бевме) и едно визитарско колаче