Доколку не си нашла сеуште во Аеродром, јас топло ти го препорачувам козметички салон „Бети“ позади Универзалната Сала. Доколку се решиш, би ти објаснила подетално. Прекрасно работи.
Moeto iskustvo so dermatolog Dr. Natalija Jordanova Traeski (Skin solution) e mnogu loso, ne bi vi preporacala da odite otidov so normalna-do mrska koza i imav samo malku mitiseri na jabolcicite, dva pati go "cistese" i me unakaza za do vek, crveniloto ne porestana 5 meseci do sega, mi dade skapi kremi i voopsto ne pomognaa i toa e se od nea i od mene. Sega maka macam i ne znam veke sto da pravam. Liceto mi e katastrofa i sega mi izleguvaat ogromni bubuljici i na mesta kade nikogas nemav, odmor zemav od rabota, pa sega videte dali ke odite na kosmeticar ili dermatolog koi samo parite sakaat da vi gi zemat. Prethodno go cistev so Dermogal i toa bese se, sega nistho ne pomaga..ama bas nisto. pozz
женски ај кажете ми некој добар козметичар во Скопје, за класичен третман, ама што стискаат со раце а не со апарати некои и чуда
девојки искуство со ПЗУ Skin Solution? гледам имаат ваучер на групер ... http://grouper.mk/skopje/deal/tretman-lice-argan-skin-solution-1
Девојки, некој дали има искуство со Споменка која е и козметичар и дерматолог во козм. студио Моника?
Ви го препорачивам салон во ново лисиче БЈУТИ Бети Бооп за третман на лице девојчето одлично работи и се гледа дека има искуство до сега не сум излегла од третман со чистење толку смирено и да не ми е црвено туку убаво а да и нормални цени
Здраво девојки. Во потрага сум по солиден козметичар.Бев на неколку места, и не сум задоволна, платив 1000 денари само за да ме фрли од глава што побрзо, дома сама поубаво ќе го исчистев лицето. Се мислам дали да закажам кај Жанета, ако има некој препорака, ве молам пишете ми. Се наога кај автобуската станица од страната на универзитетот, во зграда е доле има продавници а студиото е на 1ви спрат. Фејсбук имаат да, пиши Амели студиоо.
Јас топло ги препорачувам козметичкото студио Натурал Козметик во Аеродром ( поточно карши црквата Св. Илија). Јас одам таму за третмани за лице и сум презадоволна.
Третманот е 1200 и 1500 работат со Јансен и Бабор козметика. Процедурата е стандард парење на лицето и стискање и нели се како што треба ампула за лице маска чистење со гел со тоник. Јас сум презадоволна и плус ако сакаш можеш да си нарачаш од професионалната козметика за дома од кај нив. Јас кога го чистам користам Јансен козметика.