Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар козметичар

Дискусија во 'Лице' започната од slobodka, 30 октомври 2010.

1. grl208

grl208 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2015
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    Ne bi ti preporacala da odis kaj Dr.Vera bidejki nema dovolno iskustvo, seuste se uci na klientite i ona ne znae sto tocno pravi. Jas mislam deka oni rabotat na stara slava. Moja drugarka odese tamu i nema bas dobro iskustvo so niv.

На Bellaa1234 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    318
    Здраво се мислам меѓу Маја Балова спа хармони и antiaging promoitalia во Скопје , имам проблем со акни , две години се мачам бев на два дерматолози, не ми помогнаа целосно и повторно ми излегуваат акни , само ми даваат скапа медицинска козметика а ефект минимален, од спа хармони ми рекоа дека хемиски пилинг е најдобро за да се реши проблемот со акни и флеки.
    Во Скопје секако е поскапо меѓутоа не ми е битна цената , битно ми е каде е посигурно , ве молам за помош. Веќе навистина сакам да го решам целосно овој проблем толку пари издадов за скапа козметика а ништо .
    Испитував хормони , се е во ред , полицистични јајници немам , бактериски акни немам.

3. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.320
    а да си пробаш дома со рутина за чистење?
    и јас еден период бев јагодица бобица, а никад немав проблеми со тоа
    Колку поише ја чистиме кожата, поише се прља
    пробај земи од Афродита една пена, у плаво паковање е и пишува Yound and pure
    миј се насабајле и навечер со нејзе.
    И навечер ставај салицилна киселина 2% од Ревокс.
    И после нејзе крема.
    Мислам дека ќе ти помогне. Резултати после некои 2-3 недели ќе има онака повидливо. Ама глеј континуитет да си фатиш

4. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    318
    Мила верувај сѐ пробав, најмногу имав резултати кога користев корејска козметика, меѓутоа никогаш не се излечи целосно , сите дерматолози се едно исто даваат , биодерма, биотрејд, акнефуг, клиндамицин а од ништо траен резултат и затоа сакам да бидам со третмани, мислам дека треба да се реши, им пишав на Маја Балова , ми одговори дека само до хемиски пилинзи може да се реши, а од промоиталија ми рекоа дека прво мора консултација во живо со доктор да го види убаво лицето па врз основа на тоа да ми одредат третман, сакам да одам на место каде што е сигурно , бидејќи не секој што има диплома знае и да работи како што треба.
    Овие два центри за убавина ми се најверодостојни , и до долги години искуство, хигиенски одлично средено како што треба да биде.
    *Бев и на рутина од Магнолија 5 месеци , многу малку ми помогна и тоа , од едниот крем што ми го даде почнаа да ми излегуваат ситни акни , и кажав рече дека не било од тоа, престанав да го користам се повлекоа, тоа е моето лично лошо искуство , не ми помогна а толку пари дадов , крем 1000 ден, гел 700 денари па не е малку реално.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.320
    имаше една страна
    само да ми текне
    си пишуваш на вебот шо проблем имаш, бесплатна консултација е, и ти препорачуваат производи од кај нив, на бебешка, нежна линија.
    На колешка ѝ помогна, знам дека се овие Baby Care шо се наоѓаат кај Јахја Кемал, само не ми текнува страната

6. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    318
    Да не мислиш на coslovemetics?

7. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.320
    еееееееее
    бравооо
    тие

На swwetyyy му/ѝ се допаѓа ова.
  8. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    318
    Па од нив нарачував корејска козметика, најмногу резултат имав , ама нивна рутина од нив составена сеуште немам пробано.
    Сигурна сум дека ќе ми помогне, меѓутоа кожата ми е оштетена од акните , имам многу црвени флеки , и затоа мислам дека третман најмногу ќе ми помогне, па потоа да си користам балансирана рутина од нив за да ја одржувам кожата чиста и здрава.

9. Vikki12

Vikki12 Активен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2023
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    Dali go sredi problemot so aknite i dali bese kaj Maja Balova, bidejki i jas se mislam, uste sto ne probav i dzabe, uste od elloxy i magnolia mi ostana da probam?

10. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Женски дајте ве молам препорачајте ми некој козметички салон каде убаво и темелно ќе ми го исчистат лицето од акни(стискање),значи сите од глава те фрлаат пи 2000 денари за џабе фрлав...?

На Bella2_ му/ѝ се допаѓа ова.
  11. blabla

blabla Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, ако може мала помош
    По подолг престој надвор од Македонија сакав да закажам за третман во Темов козметика ( долго време одев кај нив претходно) но девојките кои ме работеа претходно не работат веќе.
    Дали некој има информација каде работат сега ( Ирина,Бранка,Мими) затоа што бев презадоволна од нив и повторно би отишла кај нив на третман

12. lady1987

lady1987 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    75
    Здраво споделете искуство со Жанета естетик студио.

13. Loumce

Loumce Нов член

Се зачлени на:
    31 март 2024
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Dali gi najdovte?