Ги има многу.. последно е оваа Спојлер од каде ли ја откопа песнава..мн ме растажи,ме потсети на многу нешта
Ќе бидам искрена и ќе речам дека песните кои ми ги посветил партнерот во интимна атмосфера (само ние двајца) никогашне ми оставиле длабока трага. Секогаш тоа било само тој момент, но не било нешто на кое толку многу би се радувала. Едноставно тој момент ми го исполнил со дополнителни чувства и таму завршило се. Можеби е сурово и себично од моја страна но јас повеќе се сеќавам на песните што јавно ми биле посветени. Знаете моментот кога момчињата се блемираат малку повеќе пред своите другари...Е тие моменти и тие посветени песни никогаш нема да ги заборавам. Самото чувство кога некој јавно (мислеќи под јавно -опкружен помеѓу своите најблиски, другари или пријатели) ви посветува песна т.е. ја пее јавно пред сите, покажувајќи кон вас, затоа што алкохолот замешал прсти... Па вие незнаете како да се чувствувате. Од една страна сето тоа ви изгледа толку слатко па и посакувате да го гушнете тој некој а од друга страна затоа што сите погледи се насочени кон вас, посакувате во моментот да се отвори земјата и да ве снема. Е тие песни неможеш да ги заборавиш. И секој пат ќе се сеќаваш на нив. тоа биле следниве песни: оваа последнава песна има своја приказна која не за овде, ама морам да признаам дека до ден денес, кога ќе го видам дечкото ми буди насмевка на лицето. Па ако сум со некоја другарка која била тогаш со мене, неможеме а да не се насмееме на негова т.е. на моја сметка.
ми ја посвети бившиот кој премногу ме повреди кого го сакав повеке од се после тешка разделба за двајцата po долго време ја објави на неговиот фејсбук со посвета за мене..тажно нели?..
Оваа песна ми ја посвети мојот бивши пред некое време, се испокаравме за ситница, многу се сакаме ама кога не иде не иде тоа е.
Каков човекот (што ја посветил) таква и песната... Оваа друг ми ја посвети што сакаше нешто да почнеме ама јас одбив.