Ние баравме у мк запнаа моите да му земаат ама не најдоа ништо вакво .. па тука ја земавме од една продавница Јас не верувам дека ги нема по скопјето Иначе оваа е со се сите тракаташки и голема е колку да се возам и јас Има узб има музика има 2 брзини има светла абе главни сме у селото
Ели пред некој ден гледав во Лотус М има. Моите се запнати да му куоав, а веќе имаме мотор кој му е голем. А и не сум сигурна колку ќе седи. Не е од седачите. Ама ајде фраер нека биде. Мислам околу 7500 беше. Ама не ме држи за збор.
@eli25 освен лотус, мислам либерта бебе продавница во Велес имаат многу квалитетни вакви ко што бараш.
Moite kupija na vnukata od Lotus 11,12 iljadi bese letoto. Se zivo ima. Abe luksuz, za edna nedela vozenje
Толку се овие над 200 евра со се во нив. Оние од 7500 @duffi што кажува се помали и мислам дека не се од овој принцип до толку да има апликации од се живо и диво. Јас мојава 280 евра ја земав а оние од 180 евра немаа ништо на нив освен вожња.
и во либерта нг и либерта кав држат многу колички на акумулатори и на фб редовно објавуват , ѕирни си ги
На малава и купија 7500 несака да седи. Со музики со светла,се отвараат врати,а таа сака исправена да стои на седиште и под неа да чепка во жиците. Џабе пари..
Тие играчки коли мотори повеќе , нас си ги земаме сами на себе си правиме кеф. Еве го малиот има и кола и мотор сагла убави и двете и доста скапи па не се вози со ништо ама со ништо. Уживанција по една недела и толку.
@eli25 на битпазар се евтини Мајка ми нас од таму ни зеде џип за двајца мислам околу 9000 го платила,миалам рече доста избор имало