Добив од пријател вино старо како што кажа тој колку неговиот син 15 години А подарив слика на една драга особа на која и се допадна и остана во очи
хмм добив маскара и туш за очи,милка чоколадо,лакчиња, блузичка од него... дадов парфем , фармерчиња за него
добив кеш на подарок да си напраам мал шопинг.... али иронијата е она што он не ми дозволува да идам да си купам ,па и да зимам подарок и за него еве ...... пари иди зимај нешо блузичка пантолон ,али пази не да идеш коа ке ти текне заедно ке идеме ,ама денес не утре,утре не утре ........и тн
Јас не добив, туку дадов подарок на мајка ми и сестра ми. На двете по една книга им купив, чисто онака- без некаков повод.
Подаривме прстен од Авон за полуматура на 1-ва братучедка на дечко ми (од нас двајцата), се прашувам само да не е малку (ама толку ни се финансиите). Малку е или не?
Подарив слатка и искрена насмевка на мојот сакан. Поубаво нешто не сум подарила, знаејќи колку беше потиштен и разочаран.
за роденден на едно мало детенце, пижами со сунѓерот боб а на сестричка му ланче хелоу кити,наместо чоколадо