Cи добив шмизларска ташна од вики сикрет, која ќе служи за несесер Mногу убава маичка, црна со чипкано деколте, како корсет, ама ликра, многу убаво стои, лакчиња од Aвон милион, сенки, сет четки за шминкање, сенки... од тета A јас и дадов еден куп креми, лосиони, кармини, серум за брчки Oд баба добив 1000ка за роденден Aма најубав поклон во последниве 2 месеца што сум го добила, се 2 фустанчиња од свекрвата и после кажете дека се лоши
Без причина и подарив на мајка ми филџани и навистина ја изненадив 1 братучедка ми даде лосион и гел за туширање од Авон
Дадов прстен (на мама за роденден), добив две рамбовки и два парфема ( Би Ју од тета , Тесори Амбер од мама).
Мајка ми ми купи 2 фустанчиња, кошула, два пара пижами, шалвари 3/4, шалвари долги коплет со блузиче и 6пара гаќи(бабски) труднички де Уфф колку си ја сакам
Добив прекрасен фустан на подарок, директ од Бостон, нормално прво си го нарачав, ама кога требаше да го платам - испадна дека ми е подарен Добив и брош, рачна изработка од моја другарка сликарка, многу е штосен. Случајно, добив и две книги. Едната е промотивната од Марко, другата е Снег, од дружбата во Дамар со Зу. Сега од Иван, магнетче со школки од Грција... Еден куп убавини од подароци си добив периодов, онака! Јас последно подарив на родендениве наоколу - темна чоколада, книга и минијатурно книгиче нотес...
Дадов подарок на другарка за роденден: парфем Долче & Габана, танга и млеко за тело. А за добивање на подарок не се сеќавам, претпоставувам тоа беше минатиот роденден...
Последен подарок што го добив се прекрасните обетки од баба ми. А јас и поклонив на другарка ми алка од Грција.
Последно добив парфем вип 212 и дезодоранс 1 милион од вујко ми од Германија,за петките и успешното запишување во средно А од продавачката во парфимеријата,несесерче за шминки живанши и 7 тестери,каролина херера,нина ричи....