На работа имавме лотарија со поклони,јас добив кутивче во порака внатре "Повеќе среќа следната година" .
2000годишно плата ли е? Не не плаќаат појше дека многу поплаки за нас имало... Бидете солидарни, пофалете не, греотичка сме.
Супер сте модераторите јас немам замерка искрено. Ама ова е озбилно Остај ти поплаки, додека им одговара што пишуваш ќе те сакаат еднаш згреши или спротивно од нивното видување пиши одма жалопојки има на сите страни па модератор си бил не требало да си пристрасен како демек вие не сте луѓе од крв и месо Ајде фемина секоја година се подобрува лани чинам 1000или1500ваучери беа?
2000беа исто, не се скржави ич. Супер се @Femina и @Mihajlo, шала на страна, ние доброволно си работиме, не мора дури ни ваучери да ни пратат али не сожалуваат. Колешки, извинете на офф топициве.
I jas sakam poklonce. Za zal nikoj na nikogo od moja okolina ne dava podarok, site se zalat nemaat. A ja obozavam da davam i sekako da dobivam podaroci. Ja na moeto maze sepak kje mu kupam I sekako spremiv 1 paket so alista za da doniram vi crven krst ^____^