Добив глушец на подарок ! Уствари половина глушец. Сигурно мојата мачка со мачињата има испланирано нешто.
Добив Касио часовник од сестра ми, секси пижами и колекција од брат ми и снаа ми , а од другата сестра памучни пижамки и исто колекција, а од дечко ми чевли кои сама си ги одбрав и сето тоа по повод дипломирањето.
На дечко ми му поклонив кога дојде да ме земи (ја скинав од двор ) а за возврат добив бакнеж и и „десерт“
Сношти на дечко ми му подготвив изненадување. Подготвив романтична вечера и му поколонив , а на големо изненадување пак од него добив рачен часовник.
Пред два дена ми беше роденден брат ми ми донесе папагалче Неговата женска ми донесе новчаник марама и лак за нокти се бо розаба боја новчаникот и половина од марамата светло розеви а другата половина од марамата и лакот темно розеви од другите гости на роденденов добив само пари кој по 100 кој по 50. Инаку јас кога одам на роденден повеке сакам да купам поклон некако поубаво ми е кога сум на роденден на некоја другарка обично и носам обетки убаво спакувани у мало кутивче а на другарите им носам пари бидејки навистина не знам што поклон да одберам.