Ќе давам утре: Овие како симболични поклончиња пошто сум Santa's elf кога ќе разменваме со другар ми поклоните, ќе им давам по едно вакво:
Не морало поќе да кријам, од Џамбо е. Битола ја има само во горното Џамбо шо е поснабдено. Во долното ја нема.
Добивме подарок од соседите за божиќ, кој утринава беше оставен пред врата. Не очекував вакво нешто и сум пријатно изненадена Па набрзинка купив и јас по нешто и ги спакував. Вино македонско, белгиско чоколадо и преубав керамички сад за свеќа, и секако честитка (не се сетив да ги сликам пред да ги спакувам)
Добив од.... Испраќач вели - феминка 40ка. Ова е тоа Сикрет санта? Инсистирам да ми се кажеоти никаква идеја немам од кого е Благодарам од срце
Сакаш една на друга да си подариме, оти и мене ништо не ми донесе дедо мраз. Знаев дека не постои, а умна бев
You don't have to ask me twice ако сакаш подарок. И јас се раздадов а добив само еден, ама ако. П.С. многу кјут изгледа.
@Ugly Duckling ги имаш најубавите пакувања. Крадевме идеи со ќерче од тебе ама онаа минатата елка нејзе и се виде многу футуристичка па на крај обична направи P.S.се надевам ќе добиеш исто волку убави подароци