Новогодишен подарок од него-чизмите на штикла што ги сакав,туника,палтенце,на малата и купи едно ланче што го сакаше,а јас на мама една туника.
Jас се израдував максимално Tетка ми од уса ми се јави, ми пратила паќетчееее Oблеки, шминки тракатанци, лелеееее едвај чекам да ми стигне, се радувам на нејзините поклони бе највеќееееее
^ Кај што спомна пакетче, јас сама си порачав Мајка ми ми го наполнила со благо, грицки, и дебели хулахопки, да ми е удобно и топло дур учам за јануарска. Јас и‘ купив гаќи со срциња, како што и‘ ветив На Цврчка и‘ ја купив книгата што ми ја порача, да се радува.
Добив: ланче од месечев камен и јаспис црвен и чашка за кафе. Дадов: колекција за мажи Викинг, сиво џемперче, колекција за мажи Black Suite Touch.
Од моите добив баш пред некој ден ташна за мојот роденден што е на 25 јануари (малку порано). Но добредојдена е новата ташна во мојата колекција.
Добив подарок од другарка парфем нина ричи,миризливи стапчиња и привезок за клучеви.Најмногу и се израдував на честитката.
Добив литро ладно цедено маслиново масло, домашно производство од Хрватска. Ко течно злато е... Вратив со мед домашен.
Дадов подарок: на братучетка ми ланче и обетки На тетка ми: ланче Добив подарок: 20е од баба и дедо за роденден 20е од баба и дедо за НГ 20е од тета и тетин за роденден 10е од тетин и тета за НГ