Си го добив најубавиот поклон. Тоа од најдесно,бувчето. Дека од друга држава ми го донесоа многу ми е мило Јас последно ја подарив книгата Надарени-6 дел. На една другарка,дека многу ги чита надарени па...
Добив неколку подароци за роденденот, но ќе го издвојам најубавиот којшто многу ми се допадна и содржеше буквално се’ што сакам - книга, цвеќе и чоколатца . Го добив од него .
Меѓу другото и подарив и сваровски ушнички на братучедка за веридба, најмила моја е таа Додека пак, таа ми даде парфем, оној кој шо редовно го нарачува од Франција и го дели со мене Ја обожавам
Jас последен пат добив за мојот роденден, oд моите најдбри другарки ПРЕКРАСНО ланче кое многу си го сакам
Последен подарок што го добив беше за нова година од дечко ми Сваровски комплет обетки и ѓердан. А јас му подарив сребрена белегзија.
Добив од моите нешто гардероба, а дадов на La.Reina бисерче со обетки и чоколадо за роденден Спојлер И се надевам дека и се свиѓаа
*Последен подарок што дадов беше на мојата 7 годишна внука за роденден, а тоа беше една огромна мечка и други работи. И уште дадов на една другарка од сестра ми! *Последен подарок што го добив беше од таа другарката на сестра ми (повод, Нова Година) (ова беше на роденденот на внука ми). А за Нова Година ми летнаа многу пари за поклони!