Извини што доцна одговарам. Или е од Хрватска или од Германија, не сум сигурна, ама би требало да ги има и низ Македонија. Инаку е димензија од 15см, и има можност да свети во бела, жолта, црвена, виолетова, зелена, плава боја, или да ги прелева сите бои напоредно, како и да се подесува јачинатa на светлината.
Гледав на мк инстаграм страни, околу 600 денари. Има и на али, но оваа што ја најдов ценава too good to be true ми е. US $2.79 25%OFF | 3D Printed Moon Lamp Night Light 8/10/12cm Lunar Lamp With Stand and Battery Colorful Moon Light Lamps for Kids Christmas Gift https://a.aliexpress.com/_mq9i3U4
Да, синиот е ептен пигментиран, кога ќе се исуши, не се мрда воопшто, дури се измачив да го избришам со мицеларна вода. Доколку ти треба ајланер за подолго време го препорачувам. On the other hand розевиот со светки не ми остави некој впечаток, светките лесно отпаѓаат и ти останува некоја скоро проѕирна розева линија.
Ќе подарувам. Само не знам дали ќе ми ги собере кутијата. Тоа со светки е рамка за слика, и веќе е ставена сликата затоа така ја наместив.