Од дечко ми за роденден (од afganistan) колециа A како поклон од таму еден прекрасен дуксер напред со ознака ISAF Afghanistan, a позади на грбот слика Soldiers (за него сив за мене бел, исти) Еве слика од парфемот, дуксерот ке го сликам друг ден
денес добив кошула од сестра ми, срцка земала кредит за свои потреби и патем со тие ме частеше кошула ... а од дечкоми скоро два пати месечно добивам нешто што така случајно ќе ми се допадне, па мината недела добив долен веш...подарив играчки на внука ми, заедно до чоколади
вчера добив прекрасен букет од дечко ми. А јас за во петок спремам подарок за другарака ми за роденден торта во вид две споени срциња
Хмм . . . иако сеуште не сум дала, наскоро за неколку дена ќе и’ подарам на мојата најдобра другарка алка и текст посветен на неа. А, последен подарок е хмм . . . алфелова кула - приверзок за клуч од најдобриот другар на дечко ми, кој ми го поклони како сувенир за неговиот престој во Париз кај неговата девојка
Од дечко ми, 3 големи колачи ( ме изненади многу на работа) А потоа војничето мое ми подари рамка и прстен.