Последно добив прстен од бело злато од дечко ми (без повод ), а дадов три пара фармерки и еден пар сандали на сестра ми.
Па,во последно време обожавам да подарувам и донирам.Подарив рамка за брат ми,бебешко фустанче,сандалки,капичка,чорапки,играчка,рамкичка на внукичката ми,хоуммејд мафини на бртаучедка ми,маичка на др. братучедка,фустанче на уште една братучедка....
Добив обетки и прстен од другарка ми денеска , дадов полупрофесионален фотоапарат на братучедка ми, кој самата си го одбра
Дадов подарок на другарка, рамка и во неа слика од мене неа и усте една другарка, а добрив подарок маркер во розова боја од познаничка од класот и новото ЦД на Каролина Гочева од пријателка на мајка ми
Дадов подарок, вчера кумашинчето ми беше на гости по земената молитва на 40 дена, и му подарив: Боди Радосница И држач за цуцла-штипка
Дадов подарок, на meU за роденден, на Mala-volsebnicka за роденден....и добив подарок чинија со стапалцата од малата цуца на meU
Сум му подарила: дуксер паричник боксерки миризливи свеќи рамка со наша заедничка слика книга панталони .... И верувајте немам идеја што да му подарам за роденден ,има ли некој некоја идеја што ќе ми помогне
Viktorijaaa5 Можеш: парфем, некоја машка колекција или добар каиш. А и некое парче облека секогаш е добар поклон (блуза, кошула, џемпер, тренерки...зависи шо највеќе носи) .