Нели лап топ добив ... башка успат уште др работи.Честитки на кои најмногу се израдував ко мало дете. А дадов на малечки мои мили дечиња парички, бомбони, сокчиња, венченце за на глава, моливи, гума, тетратки, папки за школо, ... и внучето сега следно да се облече од глава до пети во комплетче итн. И верувам уште доста ќе давам. Сакам да поклонувам
Од мајка ми чаши за црвено вино,а за нејзе марама и комплет чаши за ирско кафе,а за сестра ми фустанче.Ова тазе од денес
пред 2 дена комшиката што живее до мене (под кирија е, студентка) ми подари каиш многу убав срцкаста е е сеа незнам јас шшто да и подарам ... некој предлог???
идната ми свекрва ми подготвила подарок пред некој ден (гел за туширање и сапунче Фа) се обидува да ме поткупи да ја засакам , знам јас
Од мајката на дечко ми,поденденски подарок (ми го даде малку порано за да си го носам): црна плетена туника, комплет со шал кој може да се носи како капа (шамија)
Денес добив дури 3 поклони од едната цимерка си добив пакетче на соко штарк полно со чоколади, од другата палета со сенки за очи ( ме знае дека обожавам да се шминкам па ми го погодила подарокот ) и од дечкоми 2 фустанчиња и марама ааааааааа колку се убавиии а воедно и колку сум среќна А инаку јас на едната од цимерките и дадов пакетче,на другата прслуче и гаќички а на дечкоми голема чоколада и џемпер за кој што многу се мислев дали ќе му се допадне али на крај добро испадна, му се свиѓа
купив и воедно дадов - тример ( машинката која дечко ми ми ја пукна главата од лелекање дека ја сакал)- за него плус чоколада, бадеми и пиџес -колекција од парфеми за - мајка му и татко му плус за мојата идна снашка од брат ми -џемпер- за бате -фарба за коса и џемпер за мама -пакетчиња на внуките -и неколку комплети од накит/бижу за неговите внуки и сестра му *** добив пари и добив од него комплет од лакчиња на Махфактор плус max factor gift box со маскари...сенки и моливчиња во преубава лимена кутија
Добив еден куп подароци Од мајка ми парфем Кристина Агилера ,од стрина ми колекција Планет Спа од авон ,од едната другарка парфемче би ју ,од другата другарка блуза ,од баба ми новчаник А подарив на на другарките на едната обетки на другата рамки за слики ,и на дечко ми маус