Бомбоњера има одоздола, па тањирот врз неа и во него вино мало 5 флаши, едно големо, ваучер и букет рози
@господарка незгодно ми е да те цитирам по вторпат ама ајде да се обидам. Имаш правила на почетокот на форумот, прочитај. Вака излегува како да спамаш. Ако сакаш да се надополниш имаш опција редактирај.
Мене не ми се погоди воопшто квалитет. Купив две ланчиња двете се скинаа во рок од 1 месец. Едното кај закопчувањето се скрши па као го поправија па се скина ланчето сајлата. Другото исто сајлата се скина... Ама еве читам други задоволни може само мене така ми се погоди.
Сајлите од секаде се кинат, малку да се свитка отиде. Јас коментирав за квалитетот на среброто, а сајли проучена од др место дека се кинат не ставам веќе, иако и мене поубаво ми изгледаат
Дадов на маж ми Слика од камчиња Текстот го сокрив малку ,превише ми е сентиментален ,личен , "тежок " .
Цела линија на Far away е трајна , од сите што ги имам пробано овој најмалце ми се допаѓа иако се доста слични меѓу себе. Моја препорака се Far away Aurora и Far away Splendoria. Спојлер: мирисни ноти Far Away is a oriental floral fragrance with top notes of coconut, ylang-ylang, peach, karo karounde and orange; middle notes of jasmine, gardenia, violet, freesia, osmanthus and rose; and base notes of vanilla, sandalwood, amber and musk.