Од сестра ми добив интересен новогодишен свеќник и 2 прстени со камења, спакувани во кутија која сама ја направила и украсила, со специјална порака на дното. Уметничка душа е, не е ко сестра и трупец. Јас уште ништо не и' дадов, но има време до НГ.
Бев кај него.Пијавме кафе и појде до неговата соба и се доближи до мене и ми подаде кутија од L'Occitane En Provence. Украсена со црвена голема панделка. Го погледнав и нежно ме бакна. Го отворив.Беше прекрасен сет составен од 6 прекрасни природни козметики. Со мирис на ружа. ГО САКАМ. Следниот ден го честев пица па бевме гладни...бевме во every day и си порачавме...јас честев
За Нова Година од дечко ми добив пенкало со Swarovski а за возврат доби кутија во која имаше мече, жилет Mach3 и Милка во облик на срце
Добив: од сестра ми: каиш и паричник - Guess од мајка ми: ташна и втор паричник - Mango и од дечко ми: clutch ташна - Asos.
Мама ми го подари шалот на сликата,ми го направила таа,circle шал е. А јас и подарив лажички за мерење,четки силиконски и разни корпички за мафини.
Вчера за роденден - прво најубавото будење...гласот и насмевката на син ми. Парфем, новчаник, блуза, туника, ролка, џемпер.