Вие што го имате користено да ве прашам иста е трајноста интензитетот на тоалетната вода и парфемот или е неспоредливо?Има доста разлика во цената.
Тоалетната вода вообичаено е со послаб интензитет и помала трајност, ама тоа не е секогаш негативна работа. Зависи од конкретниот парфем, имам дома парфеми што екстра ретко ги користам баш зашто се премногу јаки. Од овој досега имам користено само тоалетна вода и можам да кажам дека има голема трајност. Пример навечер ќе ставам, сабајлето уште мирисам и тоа уште поубаво мириса кога ќе изветрее. Летово купив парфимирана вода, ама уште не ми е отворена за да споредам, мислам дека здравје на есен ќе го отворам.
Версаче кристал ноир е кла си ка! Еден од подобрите парфеми што се долго хит. Памтам уште пред 20тина години беше хит, тогаш дете, тинејџер не можев да си го дозволам па купував ефтини копии на точење. Да си го купиш обавезно. Море и јас ќе си го купам.
Добив, скроз неочекувано од личност драга, но сплет на околности далечна ми го стопли срцето и наполни очите ❤️
Сигурно и членката ќе ти одговори. Фиоре имаат сребрен накит. Не се разбирам во квалитет/типови на сребро ако има уопште такво нешто. Ама накитот им е стварно многу добар. Да не речам одличен. Сега малку поскапеа, ама пак вреди. Ги изнаносувам нивните работи и не мрдаат ниту се уништуваат ниту потемнуваат. 1000/10