на мајка ми и купив букет плус нејзиното омилено чоколато од дорина а таа ми даде крема за раце од нивеа
Можеш да и купиш нешто што долго го посакува или некое удобно парче облека, цвеќе, исто можеш и ако има некое хоби и што би и било потребно и корисно во тоа.. а и многу зависи за каков тип на девојка бараш
Ај кажи ми каде идете вие женските да купувате облека. Во кои продавници има повеќе женска гардероба и поубава. Препорачајте ми...
Terranova,Bershka,Calliope,Euroasia,Stradivarius,помали бутици во трговски,секаде имаш женска облека,само зависи што сака и што носи девојчето твое.
Маж ми ми купи комплет на сребрен накит со огрлица,алка,обетки и прстен такозвана Трабзон плетка. Ја купил без повод и тоа знае колку сум тешка за накит ама ми ја погодил ептен. Најслатко е кога е без повод
И купив на мајка ми парфем и чоколадо за роденден. Мал подарок,ама да му се невиди,толку ми дозволи џебот.
Подарок од цело друштво до наша добра другарка, за роденден. Хамер со прекрасна порака за среќен роденден и слики од сите нас сликани заедно. Спомени.. Ќе се расплачеше, немаше поубаво изненадување од тоа. Мало нешто, ама со љубов направено.
На мајка ми и подарив ташна и марама, на теткиве ружи и на баба ми преубаво цвеќе А јас си добив марама и блузичка. И секако неизмерната љубов.
На баба ми и подарив сет за зачини, а на мајката на дечко ми килимчиња од оние за во купатило што се (бидејќи знам дека и беа потребни), а јас добив лак и папучи за дома.