Mnogu ja sakav drugarka mi I mnogu se druzevme I sega I dadov edno lance drugarsko bff toa e srce prepoloveno (Edna polovina na mene Edna na nejze) I sega nesto mnogu se rasprava so mene bez pricina saka da se skarame no jas ne sakam... I mi vika deka saka da mi go vrati lanceto so I go podariv, no jas nisto ne I zgresiv.
Ja 29 taa 32, jas ne sum I skarana tuku taa bez vrska me napagja non stop zatoa so me uslovuvase za nesto ako ne ja nosam tamu nema da me druzi, pa ne sum jas glavnata tamu.
Доволно си возрасна да процениш кога човек не те почитува. Јас мислев се работи за деца 14,15 години. Отфрли токсични луѓе. И претходно имаше за неа пишувано. Исполнувај си времето со позитивни дружења.
Кога го прочитав мислев имате по 12-13 год. Не ми е јасно како на 30 год сакате да бидете опкружени со токсични луѓе. Ај жити се мавни тоа ѓубре од твојот живот. Не ти требаат другарки што те уценуваат и те напаѓаат. Доволно си возрасна. Можеш без неа. И подобро ќе ти биде.
На тие години веќе треба да знаеш кои луѓе се добри за тебе, а кои лошо ти влијаат. Возрасни сте престанете со такво детско тинејџерско однесување. Не ти се допаѓа "дружењето" со неа, откачи ја.