Здраво фала. Инаку од Прилеп сум и го купив во продавница за срчарија каде што имаше разни шахови, чинии и чаши, интересна продавница. Се наоѓа на излезот од Прилеп кон Битола на стариот пат. Инаку го купив 1350 денари.
Хепи - среќно семејство се вика да знаеш, ако те носи патот за да се снајдеш ќе ги прашаш кај е Шопе керамика тука е и нештото.
Ни тоа не знам каде е, треба да изгуглам. Единствено скоро имам видено во литература, ама некако скапички ми беа. Сигурно има и во Скопје, само да истражам
Едното ти е ист гејт, карши тинекс, во подрумот. Другото не можам да го најдам на нет Едно време ко го имаше на Партизанска, од таму беше купен шахот. Па го затворија тоа, беше отворено од другата страна, кај што поминува 5-ка. Сега нз кај е, ако има некој тазе инфо, нека каже.
На ова мислиш така? https://lafamilia.mk/portfolio-2/ Значи ист гејт и кај универзална треба да има, како да го имам гледано, ќе ѕирнам пошто ми е блиску.
Го затворија тоа кај универзална. Инаку да, таа е страната. Скоро за сите купувам поклонче од таму. Не се ни премногу скапи, за 1000-че, 1000 и нешто имаш солидни поклони. И секад фини се дечките што работат. Ова му го подарив на тато за роденден прехлани, шампањско со чоколади, ств преубаво запакувано, го изненадив пријатно од поклонот