Вчера добив црна маичка за подарок, марама. Најубавиот подарок го добив од дечко ми каранфил и книгата The Notebook од Николас Спаркс (знае дека си го сакам многу чоеко). Ноооооо книгата лани за роденден ми ја подари сестра ми па затоа решивме да ја замениме и си ја земав Мемоарите на една гејша. Пресреќна сум бидејќи ми подари книга. А јас подарив вчера на мајка му на дечко ми голема чинија за благо и мали чинијчиња за благо. Ептен и се допаднаа.
И дадов подарок на мама,за 8ми март,нели.И купив каранфил и една бонбониера,да и купев нешто друго можеби немаше да погодам,вака барем ќе касне благо.
За осми март со свекрва ми си разменивме јас на неа колекција со парфем, шампон, гел за туширање, а таа мене пижами.
По повод роденденот на дечко ми, му купив наргиле(затоа што веќе некое време имал мерак, тоа го дознав суптилно низ муабет.. па решив да го изненадам ), миризливи стапчиња и едни чоколатца полнети со ликер и парчиња вишна. (не ми текнува како се викаат)
По повод годишнина од врската, добив огромнаааа плишена мечка Успат, и букетче (рачна изработка) и очила за сонце.